Iskiosken vender tilbage til Sædding Strandvej

I perioden den 11. juni til den 28. juni vil Din Forsyning forny kloakken under Sædding Strandvej ud for Fyrvej. Mens det står på, vil Fyrvej blive spærret af ned mod Strandvejen. Det er dog fortsat muligt at nå frem til den ny iskiosk via en omkørsel ad Lyngvej og Jerrildsvej. Foto: Dorthe Lodberg

Iskiosken vender tilbage til Sædding Strandvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bedst som sommerferien banker på døren, er en ny iskiosk dukket op i Esbjerg. Kiosken åbner officielt mandag på Sædding Strandvej 85.

Esbjerg: Sædding Strandvej fået sin gamle iskiosk tilbage. Forretningen har fået ny ejer, og under navnet Malibu Is er de klar til første officielle åbningsdag mandag.

Kiosken åbner i nummer 85 nær hjørnet ved Fyrvej, og kommer dermed til at dele lokale med InFocus, der har indrettet et fotostudie og en møbeludstilling på adressen.

- Vi har fået et hjørne af lokalet, og der er heldigvis kvadratmeter nok til begge forretninger, fortæller den nyslåede kioskejer Ali Kamal Zamzam.

Iskiosken vil være åben i sommermånederne i en cyklus fra maj til og med august. Åbningstiderne er hverdage fra klokken 13.00 til 19.00 og i weekender fra klokken 11.00 til 20.00. Ejeren oplyser dog, at han forventer at åbningstiderne udvides, så snart sæsonen for sol og is for alvor sætter ind. Han henviser til iskioskens Facebookside af samme navn for opdatering og flere informationer.

Selv om forretningen ikke officielt er åbnet endnu, er de blevet taget godt imod, beretter ejeren.

- Vi har holdt kiosken åben i et par testdage forud for den officielle åbning, og vi er blevet taget rigtig godt imod af især nabolagets ældre beboere. De virker begejstrede for igen at have sted i lokalområdet, hvor de kan søge hen for at få en forfriskning, siger Ali Kamal Zamzam.

Vi kommer til at servere is - præcis som vi kender dem i store gammeldags vafler. Vi forsøger dog også at skille os lidt ud ved at have et udvalg af færdiglavede is klar i køledisken. Vi laver for eksempel en bananasplit-version med vaniljeis og frisk banan.
Ali Kamal Zamzam, ejer af Malibu Is

Frisko is og bananasplit

Is-glade esbjergensere og turister kan se frem til et bredt sortiment af flødeis fra Frisko.

- Vi kommer til at servere is - præcis som vi kender dem i store gammeldags vafler. Vi forsøger dog også at skille os lidt ud ved at have et udvalg af andre former is-desserter som for eksempelvis bananasplit. Inden længe kommer vi også til at kunne servere "bubble waffles". Det er en sød dessert, der lige nu hitter i flere andre storbyer, fortæller Ali Kamal Zamzam, der på sigt planlægger at udvide sortimentet yderligere med kaffe og kage.

Ali Kamal Zamzam er i forvejen selvstændig med virksomheden Trust trappe- og vinduesvask, og forventer derfor heller ikke at kunne leve af den sæsonåbne iskiosk.

- Den danske sommer er en svær størrelse, men vi håber og tror på, at vi kan få banket en god og stabil forretning op at køre i sommermånederne, så esbjergenserne igen kan købe is ved stranden i Sædding, siger han.

Iskiosken vender tilbage til Sædding Strandvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce