Incestsag for retten i Esbjerg: Far anklaget for voldtægt af fire børn

Onsdag begyndte retssagen mod en 48-årig mand, der angiveligt skal have voldtaget fire børn over en periode på 12 år. Iblandt dem er to af børnene hans egne. Arkivfoto

Incestsag for retten i Esbjerg: Far anklaget for voldtægt af fire børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Onsdag blev der taget hul på en retssag, hvor en far står tiltalt for i en periode på 12 år at have misbrugt både egne og andres børn. Der er tale om fire piger og talrige episoder, hvoraf flere angiveligt har fundet sted på forskellige adresser i Esbjerg og omegn. Manden nægter sig skyldig.

ESBJERG: En ny, omfattende sag om seksuelt misbrug af børn startede onsdag ved retten i Esbjerg. Her står en 48-årig mand tiltalt for i en periode på cirka 12 år at have voldtaget, misbrugt og krænket fire piger, hvoraf de to af dem er hans egne. I alle tilfælde børn under den seksuelle lavalder.

Ved dagens retsmøde kunne anklagemyndigheden fremlægge en række forhold, hvori anklager om voldtægt mod et barn indgår i dem alle. Flere af episoderne har ifølge anklagerne fundet sted i Esbjerg og omegn.

Den første episode, som den tiltalte mand står anklaget for, fandt sted helt tilbage i 2003, hvor han angiveligt skal have misbrugt sin daværende kones søster, som på det tidspunkt bare var 10 år gammel.

Siden da har tiltalte angiveligt begået talrige overgreb mod blandt andet sine egne to børn, samt en 12-årig pige, som ifølge den tiltalte mand er en ven af hans familie. De seneste overgreb skal have fundet sted mellem august og december 2015, hvor han angiveligt voldtog sin 9-årige datter gentagne gange.

Sagen kort
En 48-årig mand står anklaget for at have voldtaget, misbrugt og krænket fire børn under den seksuelle lavalder.Det var i første omgang tiltaltes ekskone, og mor til to af pigerne, der meldte sagen til politiet. Siden er der kommet flere anklager mod manden.

Episoderne har fundet sted over en periode på 12 år. Flere af dem i Esbjerg og omegn.

Der er tale om fire piger, der ved tidspunkterne for overgrebene har været mellem 8 og 14 år. De to af pigerne er døtre af den tiltalte mand.

Der er ingen tekniske beviser i sagen, hvorfor kendelsen bliver afgjort på baggrund af vidneforklaringerne.

Den tiltalte mand har siddet varetægtsfængslet siden starten af april, hvor anklagerne dukkede op.

Anklagerne kom dumpende som dominobrikker

Det er næsten et år siden, at de første anklager mod faren dukkede op. Ved en samtale med en sundhedsplejerske fortalte den anden datter, at hun i en periode på fem år, fra 2010 til 2015, flere gange var blevet tvunget til at have sex med sin far.

Herefter kom de øvrige anklager dumpende som dominobrikker i løbet af foråret 2017. Først fra lillesøsteren, siden svigerinden og så fra den unge pige, der engang var en ven af familien. Hun var ifølge anklagerne på ferie hos den tiltalte mand og dennes ekskone i sommeren 2008. Det er i denne forbindelse, at han skal have forgrebet sig den 13-årige pige på en sti i nærheden af Stengårdsvej i Esbjerg.

Retsmødet var det første af i alt seks. Undervejs vil der være vidneforklaringer fra de fire forurettede piger, pigernes mor, samt andre fra tiltaltes omgangskreds. Onsdag var det dog den anklagede mand, der sad ved vidneskranken. Her kunne nævninger og dommere se ham nægte sig skyldig i samtlige anklager.

Sagen har ingen tekniske beviser, DNA og lignende, og derfor står og falder afgørelsen med de vidneforklaringer, der i løbet af de kommende uger bliver fremlagt i retten. Efter planen når man frem til en kendelse den 23. januar.

Incestsag for retten i Esbjerg: Far anklaget for voldtægt af fire børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce