Imod alle odds: Ung diva går mod strømmen med ny tøjbutik

Rehena Wajid har åbnet tøjbutikken The Queens i Torvegade. Den skal være et supplement til til hendes webshop. Foto: Ken Mathiesen

Imod alle odds: Ung diva går mod strømmen med ny tøjbutik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

27-årig indvandrer stiftede allerede i gymmnasietiden sin egen webshop med salg af tøj til piger via internet-siden The Queens. Nu åbner Rehena Wajid en fysisk afdeling af The Queens i Torvegade.

Esbjerg: Rehena Wajid på 27 år er ikke bare en integrationssucces. Hun er også en iværksættersucces, der er gået sine egne veje, og seneste kapital i hendes lille erhvervseventyr blev åbningen af tøjbutikken The Queens i Torvegade denne weekend.

Selv angiver hun hårdt arbejde som forklaringen på succesen.

- Jeg har ingen højtuddannet far eller mor til at hjælpe mig, og jeg har da også begået massevis af fejl, men jeg har kæmpet og alt sammen har været med til at bringe mig hertil, hvor jeg er i dag, siger Rehena Wajid.

Hun er indisk af oprindelse og kom som bare tiårig via Malaysia til Bramming sammen med sin familie. Som elev på Esbjerg Gymnasium etablerede hun sin egen internetbaserede tøjbutik for at supplere SU'en. The Queens, som også var navnet på webshoppen, udviklede sig, mens Rehena Wajid fortsatte uddannelsen som finansøkonom på Erhvervsakademi Sydvest, og efterfølgende kombinerede hun erhvervsøkonomi og jura med en uddannelse som HA (jur.).

Uddannelsens bachelordel fra Syddansk Universitet afsluttede den 27-årige esbjergenser denne sommer, og nu går hun imod strømmen ved at udvide sin webshop fra den toværelses lejlighed med en fysisk butik.

Jeg har ingen højtuddannet far eller mor til at hjælpe mig, og jeg har da også begået massevis af fejl, men jeg har kæmpet, og alt sammen har været med til at bringe mig hertil, hvor jeg er i dag.
Rehena Wajid, indehaver, The Queens

Piger med selvtillid

- Det er gået rigtig godt med webshoppen i mange år, og det gør det stadig, men jeg oplever også, at mange er begyndt at miste tilliden til den slags, fordi der er kommet for mange derude, som overdriver kvalitet, service og levering, siger hun og fortsætter:

- Jeg ved jo godt, at jeg ikke bliver millionær af en fysisk butik, men den er tænkt som et supplement til webshoppen.

Butikken i Torvegade 36 kommer ligger overfor Bønnespiren og den nye herretøjsforretning Butts & Buttons. Ifølge Rehena Wajid bliver der tale om en anderledes butik med pigetøj, som ikke kan fås andre steder. Omkring halvdelen af det tøj, hun sælger, designer hun selv og får fremstillet i USA og Kina. Hun siger også, at det ikke gør noget, hvis hendes kunder har en diva i sig.

- Tøjet her er for piger, der tør gå i noget lidt anderledes tøj - tøj der kræver selvtillid, konstaterer hun.

Prismæssigt spænder The Queens fra tøj omkring 100 kroner til gallakjoler til mere end 1.000 kroner, og foruden Rehena Wajid får butikken en ansat.

Imod alle odds: Ung diva går mod strømmen med ny tøjbutik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce