Hyggen bliver hugget: Beboere advarer om tyveri af julebelysning

Huset på Jakob Gejsings Vej i det østlige Esbjerg, hvorfra der er blevet stjålet julebelysning. Privatfoto

Hyggen bliver hugget: Beboere advarer om tyveri af julebelysning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I det østlige Esbjerg bliver hyggen hugget, og nu advarer beboere om tyverier af udendørs julebelysning.

Esbjerg: Hvem kan dog finde på sådan noget? Hyggen bliver simpelthen hugget i det østlige Esbjerg, hvor beboere nu advarer andre, efter at deres julebelysning er forsvundet.

Hos parret Thomas Kragh og Jane Jönsson på Jakob Gejsings Vej i Gammelby har gerningsmænd ifølge parret nu været på spil to gange med få dages mellemrum.

- Det er ganske enkelt for dårligt. Vi prøver bare at sprede noget julehygge. Det er simpelthen for lavt, siger Thomas Kragh.

Første gang forsvandt et lysnet og et rødt, lysende skilt formet som et julehjerte med inskriptionen god jul - revet ud af husvæggen. Dernæst måtte Thomas Kragh erhverve et nyt lysende julehjerte, men natten til onsdag blev det minsandten forsøgt stjålet igen sammen med en lysprojektor, der kaster snefnug op på husmuren.

- Denne gang havde jeg dog fastgjort skiltet ordentligt, men det er stadig træls. Det er jo ikke, fordi jeg går fallit ved at miste vores udendørs julebelysning, men det bare enormt irriterende, og man bruger jo også tid på det, forklarer Thomas Kragh, der ikke kan vide, om nogen decideret går efter hans og kærestens julebelysning.

 

 
 

Det er respektløst

Han har ikke politianmeldt episoderne, fordi han ikke tror, det er opgave ordensmagten vil prioritere, men han noteret, at også andre har kendskab til tyveri af julebelysning i forbindelse med et opslag på Facebook, som han gjorde efter den første episode lørdag.

- Min hensigt var først og fremmeste at fortælle folk om, at det nok er en god ide at holde øje med sin julebelysning, siger Thomas Kragh.

I opslaget på Facebook skriver en, at der blandt andet også er forsvundet julebelysning på Ribegade, og i det hele taget har folk i kommentartråden udelukkende hovedrysten til overs for folk, der "synker så dybt" som at stjæle julebelysning.

- Det er respektløst, at man ikke kan have sine ting i fred, skriver Pia Eriksen.

Hyggen bliver hugget: Beboere advarer om tyveri af julebelysning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce