Hotel Ribe har fået nye ejere

Efter fire år som forpagtere har Niels Toft og Tinne Rieck pr. 1. august overtaget Hotel Ribe, som tidligere var kendt som Hotel Sønderjylland. Foto: Kåre Welinder

Hotel Ribe har fået nye ejere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tinne Rieck og Niels Toft skifter titlen som forpagtere af Hotel Ribe ud med en status som ejere af det populære hotel.

Ribe: Igennem fire år har Tinne Rieck og Niels Toft forpagtet Hotel Ribe af malermester Peter Riber.

Årene har de brugt på at omdanne det tidligere Hotel Sønderjylland til et hyggeligt og familievenligt hotel, der i dag har både stor og lille festsal med koncerter, fester og møder samt en røgfri pub med servering af mad og syv værelser, ligesom de har tilføjet yderligere seks værelser til virksomheden ved at overtage førstesalen på det nu tidligere Fru Mathies i Saltgade.

- Jeg har altid haft en drengedrøm om at eje og drive et hotel. Det har altid tiltalt mig på en lidt Fawlty Towers-agtig måde (Halløj på Badehotellet, red.), siger Niels Toft, der pr. 1. august kunne se sin hustru få titlen hoteldirektør, da hun står for den daglige drift.

- Da vi overtog stedet for fire år siden, da havde vi talt om det flere år forinden, og da jeg har en kone, der ikke siger nej til en god idé, så gjorde hun det heller ikke, da jeg spurgte hende, om hun ville have lyst til at drive et hotel, siger Niels Toft, der selv står for driften af værtshuset Stenbohus.

Går forgæves

- Den udvikling, der har været siden vi overtog i 2014 har været helt vild, og allerede efter to år synes vi det kunne være interessant at gøre det til vores eget. At det så er sket nu kommer til at betyde meget i årene fremover, siger Tinne Rieck, der har branchen i blodet, idet hendes oldemor i sin tid ejede Kongeåkroen.

- Allerede fra starten kunne vi mærke, at vi gerne ville have flere værelser, for vi har hele tiden haft en høj belægningsprocent. Derfor tog vi chancen med de seks værelser på fru Mathies, siger Tinne Rieck, der sammen med Niels Toft forklarer, at driften af Hotel Ribe er gået bedre end forventet, siden de sprang ud i hoteleventyret.

- Budgettet er helt anderledes end dengang, så det går bedre end forventet. Omsætningen er hævet betragteligt, og der er endda stadig mange, der går forgæves efter værelser. Men det er ikke bare her, det er i hele Ribe, siger hoteldirektøren, der sammen med sin mand ikke vil afvise at få flere værelser til udlejning i Ribe, hvis den rette mulighed skulle opstå.

Hotel Ribe har fået nye ejere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce