Her er de nye skolenavne i Esbjerg


Her er de nye skolenavne i Esbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skolebestyrelser og et reklamebureau har fundet frem til de nye navne til skoledistrikterne.

ESBJERG KOMMUNE: Esbjergs skolebørn møder efter sommerferien ind på skoler med helt nye navne. Således skal børnene fremover møde ind på Auraskolen i stedet for Hjerting Skole. I stedet for at møde ind på Spangsbjergskolen, møder børnene ind på Cosmosskolen. Torsdag nikkede Børn & Familieudvalget ja til den indstilling, som kom fra skolebestyrelserne og reklamebureauet Kirk & Holm.

Partierne i udvalget understreger alle, at det har været vigtigt, at skolebestyrelserne er tilfredse med navnene.

- Det har været en god proces, og skolebestyrelserne har valgt navnene med afsæt i, hvad der betyder noget for deres område. Det er den indstilling, vi har fulgt, siger udvalgsformand Diana Mose Olsen (SF), og Jesper Frost Rasmussen (V) tilføjer:

- Det ser spændende ud, og der følger flotte logoer og nogle gode historier med, siger han.

Unikke navne

Både Socialdemokraterne og Enhedslisten er også godt tilfredse med skoledistrikternes nye navne.

- Det er nogle unikke navne for hver enkelt skole. Efter at have tygget på det, kan jeg godt se, at der er ræson i navnene. Og skolebestyrelserne har brændt for at finde nogle navne, som de mener passer til deres område, siger Søren Heide Lambertsen (S), og Sarah Nørris (EHL) tilføjer:

- Skolebestyrelserne er begejstret og glade for processen,. Jeg havde nok foretrukket, at det var kommunens egne folk, som havde stået for navnene. I forhold til navnene vil jeg nøjes med at sige, at jeg ikke havde fundet på dem. Så kreativ er jeg ikke, siger hun.

Foto: Joan Karlsen
Fakta
Prisen

Oprindeligt lå prisen på 131.000 kroner for de otte navne og logoer, men fordi reklamebureauet skulle komme op med to navne, så er det blevet en smule dyrere, oplyser Diana Mose Olsen (SF).

Auraskolen, Signaturskolen, Cosmosskolen, Urbanskolen, Bohrskolen, Vadehavsskolen, Fortunaskolen og Darum Børneby.

Her er de nye skolenavne i Esbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce