Her er de nye bosser på Broen Shopping

Janni Baslund Dam er valgt som centerchef for Broen Shopping.
Foto: TK Development

Her er de nye bosser på Broen Shopping

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Janni Baslund Dam og Kim S. Olesen er udnævnt som centerchef og driftsleder i Esbjergs nye shopping-center.

ESBJERG: Esbjergs nye indkøbscenter Broen Shopping, som åbner i påsken, har nu ledelsen på plads.

Og det bliver lokale folk, som kommer til at udgøre ledelsen af det 30.000 kvadratmeter store indkøbscenter ved banegården, for enden af Kongensgade.

Janni Baslund Dam er udnævnt som centerchef i Broen Shopping, og hun får Kim S. Olesen som driftsleder.

Det oplyser TK Development, som er medejer af Broen Shopping.

- Det er et drømmejob med masser af udfordringer og muligheder, og jeg glæder mig meget til at bidrage til at sætte Broen Shopping på landkortet og styrke Esbjerg endnu mere på detailhandel, siger Janni Baslund Dam.

Hun kommer fra en stilling som konceptchef i Meet & More og har desuden en baggrund som bl.a. bureauchef på E-20 Reklamebureau.

Kim S. Olesen tiltræder fra en stilling som driftschef på Hotel Scandic.

- Jeg kender Esbjergs detailhandel og øvrige erhvervsliv indgående og glæder mig til at udvikle og styrke Esbjergs position som en attraktiv handelsby med masser af fremragende shopping både i Broen og Kongensgade. Det bliver et fantastisk løft for byen og hele regionen, siger Janni Baslund Dam.

Direktør Robert Andersen fra TK Development, som sammen med CapMan Real Estate er bygherre på Broen Shopping, glæder sig over at have sikret sig stærke lokale kræfter til driften af Esbjergs nye shopping-center:

- Vi har et særdeles kompetent hold på plads. Janni er en ildsjæl, som er kendt og respekteret i det lokale erhvervsliv, og som har stærke kompetencer inden for branding, markedsføring og events. Kim har en fantastisk teknisk indsigt og bliver garanten for, at Broen Shopping også teknisk forbliver i topform fra den første dag. Ud over Janni og Kim kommer teamet til at bestå af en marketingassistent og en driftsassistent, siger Robert Andersen.

Han oplyser desuden, at 85 procent af butiksarealet nu er udlejet, og Robert Andersen forventer en udlejningsgrad på 95, når Broen Shopping åbner i april.

Fakta
Broen Shopping

  • Det nye indkøbscenter i Esbjerg vil med sine ca. 70 butikker og knap 30.000 kvm i tre etager være halvt så stort som Kolding Storcenter. På øverste dæk bliver der plads til 600 biler.


  • Kundeunderlaget er beregnet til cirka 230.000.


  • Broen Shopping vil fuldt udbygget blive arbejdssted for op imod 750 personer.


  • TK Development planlægger koncerter og forskellige kulturfremstød med såvel internationale som lokale kunstnere den 16. og 17. april til centrets åbningsbrag.


Her er de nye bosser på Broen Shopping

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce