Hæderkronet værtshus udvider med brætspilscafé

Over 60 spil er blevet indkøbt værtshusets nye brætspils-koncept. Privatfoto

Hæderkronet værtshus udvider med brætspilscafé

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Terningerne er kastet og spillene indkøbt - Rådhuskroen på hjørnet af Rolfsgade og Torvegade udvider og skaber en brætspilscafé.

Esbjerg: Øl og terninger har altid gået godt i spænd, men nu har indehaverne bag Rådhuskroen i Esbjerg besluttet sig for at gå "all in" og udvide værtshuset med en brætspilscafé. Det sker i håb om at få flere unge inden døre.

- Inden de flyttede Statsskolen ud på Rybners, havde vi gymnasieeleverne på besøg både torsdag og fredag, men nu er det mest de voksne stamgæster, vi har glæde af. Vi vil gerne have lidt flere unge ind igen, siger indehaver Gerhard Nordahl.

Over 60 spil er blevet indkøbt til formålet. Udvalget dækker over både Hint, Stratego, Trivial Pursuit, Uno, Skak, Matador og Ludo.

- Der bliver naturligvis også mulighed for at rafle og spille almindelige kortspil. Vi har også oprettet en brevkasse, hvor man kan ønske nye spil, siger Gerhard Nordahl, der ejer værtshuset sammen med hustruen Yvonne.

Inspiration fra Aarhus

Idéen til det nye koncept har parret fået af deres søn og svigerdatter.

- Min søns kæreste læser i Aarhus, hvor brætspilscaféerne er meget populære. De undrede sig over, at vi ikke havde noget tilsvarende i Esbjerg, og vores lokaler er oplagte til det, fordi vi har så mange siddepladser inde bagved, siger Gerhard Nordahl.

Overgangen til brætspilscafe fejres med en stor Ludo-turnering og livemusik lørdag den 24. november fra klokken 15.00.Der er plads til 32 spillere i turneringen, og der er pengepræmier på højkant til første-, anden- og tredjepladsen.

- Men interessen har været så stor, at vi overvejer at udvide med endnu en turnering søndag, siger Gerhard Nordahl.

Tilmelding til turneringen sker på telefon 7513-5613 eller ved at dukke op på kroen.

Hæderkronet værtshus udvider med brætspilscafé

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce