Grimstrups børnehule fylder 25 år

Egeknoppen i Grimstrup kan i år fejre 25 års jubilæum, og det sker ved en stor fest i byen. Arkivfoto: Martin Wilde

Grimstrups børnehule fylder 25 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fra en lille nybygget børnehave er Egeknoppen i Grimstrup i dag vokset til en større integreret institution med stor fokus på børnenes trivsel. 22. august kan institutionen fejre sin 25 års fødselsdag.

Grimstrup: Egeknoppen i Grimstrup fylder 25 år, og det fejres 22. august med fest for både børn, forældre og personale.

Kl. 18.30 er alle byens borgere og tidligere børn også velkommen til at kigge forbi, fordi i Grimstrup er børnehaven en vigtig del af lokalsamfundet.

Børnehaven blev - efter en lokal navnekonkurrence - navngivet Egeknoppen efter egekrattet og de mange små spirer, som skulle gro gennem deres børnehavetid.

Børnehavens 25 års jubilæum fejres med en fest for børn, forældre og personale, ligesom hele byen og andre interesserede velkomne til at komme til åbent hus og aftenkaffe.

Egeknoppens historien startede i 1994, hvor Helle Kommune indviede den nybyggede børnehave. Siden da er børnehaven bare vokset og vokset, og har idag gennemgået fire udvidelser, hvor man ved udvidelsen i 2009 også fik en vuggestueafdeling.

Legepladsen har også forandret sig. Tidligere lå der en fiskekutter på pladsen, som børnene kunne lege på, men i dag er det gamle vartegn skiftet ud med et moderne eventyrlegetårn og en stor rutsjebane.

61 børn
I dag er der 61 børn i Egeknoppen fordelt på 29 børn i vuggestuen og 32 børn i børnehaven.

Et godt sted

Gennem de 25 år har børnehaven været gennem en del forandringer - eksempelvis kommunalreform og ny områdeinddeling, og idag er Egeknoppen en del af Brammingområdet, hvor områdeleder Annette Kortegaard er glad for børnehaven.

Ingen i personalet har været med alle 25 år, men Inge-Karina B. Hansen har været med i hele 21 år.

- Da vi var en lille børnehave var vi en fantastisk hyggelig børnehave. I dag er vi en større integreret institution, men vi er fortsat et godt sted for børn, siger hun.

Grimstrups børnehule fylder 25 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce