Gravholt debuterede med pokalsejr i Kolding

Mette Gravholt debuterede for Team Esbjerg med en pokalsejr over Kolding IF. Foto: Kim Mikkelsen

Gravholt debuterede med pokalsejr i Kolding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mette Gravholt fik Team Esbjerg-debut, da vestjyderne vandt en sikker pokalsejr på 40-15 ude mod Kolding IF. Stregspilleren vil vinde medaljer med sin nye klub.

HÅNDBOLD: Spændingen var helt som ventet ikke en del af oplevelsen, da Team Esbjerg onsdag aften avancerede i pokalturneringen med en sejr på 40-15 over Kolding IF's 2. divisionshold.

Kampen gav samtidig debut til Mette Gravholt, der er vendt hjem fra tysk håndbold, og Gravholts comeback til dansk håndbold blev et ganske stilfærdigt et af slagsen. Lidt mere end 200 tilskuere var kommet for at følge pokalkampen. Mere attraktive var de mange Team Esbjerg-stjerner åbenbart ikke sådan en onsdag aften, hvor Estavana Polman blev sparet.

Egentlig var det jo også det lokale 2. divisionshold, der havde den mest vindende spiller på holdkortet. 43-årige Rikke Schmidt passer målet for Kolding, og selv om det snart er 18 år siden, hun vandt sin første af to OL-guldmedaljer, har hun stadig lysten til at spille håndbold - om end både hendes eget og holdkammeraternes niveau er et helt andet end dengang, hun spillede for blandt andre landsholdet og KIF's ligahold samt Slagelse, som hun to gange vandt Champions League med.

Men Rikke Schmidt kan stadig stå på mål. Faktisk var hun noteret for fire redninger efter de første fem minutter, hvor stillingen var 1-1.

Louise Andresen havde bragt hjemmeholdet foran 1-0, men det var også den eneste føring, værterne fik i den kamp.

Hvad Team Esbjerg kan få ud af Mette Gravholt i de kommende måneder er noget nær umuligt at give et seriøst bud efter en pokalkamp, der mest af alt var en let gang træning for Team Esbjerg. Gravholt fik sin første afslutning reddet af Rikke Schmidt, og kort efter afleverede Kristina Liscevic direkte i ansigtet på Gravholt.

Herefter blev det bedre og bedre, og kampen var en lejlighed til at få Gravholt justeret ind i en fremskudt rolle i et 5-1 forsvar.

Fakta
Kampen i talKIF-Team Esbjerg 15-40 (5-20)

Stillinger undervejs: 1-0, 1-6, 3-11, 4-19,

Topscorere

KIF: Louise Andresen 6

Team Esbjerg: Sanna Solberg 7, Sofie Blichert-Toft 7

Udvisninger: KIF 1, Team Esbjerg 0

Tilskuere: 221

Går efter guld igen

- Det var dejligt. Nu har vi trænet to gange, og så var det rart at få en kamp i benene. Selv om det var mod et 2. divisionshold, er det noget andet end bare at træne, sagde Mette Gravholt efter kampen.

- Nu er det en helt ny rolle for mig at dække fremme i 1'eren, så det var rart for mig at få prøvet af mod nogen, der ikke er på samme niveau som dem, vi skal møde næste gang. Så kunne man lige få prøvet af, hvad der virker, og hvad der ikke virker. Det er rart at falde stille og roligt ind i systemet, og så er jeg klar til at give den gas.

Gravholt skulle egentlig have indstillet karrieren i sommer, men i november lod hun sig friste af et tilbud fra Bundesligaen. Nu tør hun ikke spå, om hun stopper, når kontrakten med Team Esbjerg udløber efter sæsonen.

- Det var meningen, at jeg ville komme hjem og stoppe, men nu har jeg lært, at man aldrig skal sige aldrig. Jeg gider ikke længere sige, hvad jeg skal, for jeg kan ikke sige det, grinte hun.

- Jeg vil slutte af på højt niveau. Gøre det godt og spille med om medaljer. Det er det, jeg spiller for. Det var fedt at slutte af med at vinde DM sidste år, og det kan være fedt at gøre det igen med et andet hold, fastslog Gravholt.

Gravholt debuterede med pokalsejr i Kolding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce