Gør det på Lille Mallorca: Esbjergs bedste steder til sex i naturen

Lille Mallorca er et godt sted at dyrke sted, hvis man skal tro dem, der har prøvet det. Men også Møllesøen og Søren Jessens Sand får varme anbefalinger fra "brugerne".
Foto: Orla Lund

Gør det på Lille Mallorca: Esbjergs bedste steder til sex i naturen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SEX: Er du dus med himlens fugle og skovens grønne træer?

Så er det måske sex i det fri, der gør livet allermest værd.

Klik her: Bliv ven med jv.dk på Facebook

Det er i hvert fald bare med at smide kludene og gøre som dyrene, hvis det står til de mange danskere, der holder af at dyrke sex au naturel, og hverken loven, skovfogeden eller sexologen ser noget forkert i det.
 
Skov- og Naturstyrelsen opfordrer os tværtimod til at bruge naturen.

Ifølge naturbeskyttelsesloven må det foregå på veje og stier om dagen i private skove, men »overalt« i offentlige skove, døgnet rundt, året rundt.

– Men man må ikke genere andre folk, advarer skovfoged Niels Christiansen fra Skov- og Naturstyrelsen Blåvandshuk.

Undgå sitkagranen
Du må således ikke opføre dig blufærdighedskrænkende, og så må aktiviteterne ikke have karakter af støjende adfærd – det forbyder adgangsbekendtgørelsen.

Men når formalia ellers er i orden, er det bare med at komme i sving, og fra Skov- og Naturstyrelsens side anbefales et underlag af mos eller blade frem for sitkagran og myretuer.

Undlad desuden at henkaste klæder, da det er forbudt.

– Ellers gør vi os ikke til dommere over, hvad folk anvender naturen til, forklarer skovfogeden, der ikke ser nogen problemer i udfoldelserne.

– Det er jo store arealer, vi har med at gøre, forklarer Niels Christiansen, som dog alligevel har set en vuggende bil eller to under sin færden i skoven.

Sexolog Jesper Fugl fra Kolding mener endda, at det måske lige kan være det, som parforholdet har brug for:

At flytte soveværelset ud mellem fugle og frøer.

– Er der mon nogen, der ser os? Eller er der nogen, der hører os? Man bliver bare lidt mere tændt, og det er lidt frækkere, siger han og supplerer:

– Så kan man grine lidt af det til vinter, hvis den ene for eksempel har lagt sig i en myretue.

Prøv Lille Mallorca
Er du således inspireret, men har svært ved at finde ud af, hvilket stykke natur, du skal opsøge sammen med partneren, så er der naturligvis inspiration at hente på internettet.

På hjemmesiden sexidetfri.dk udveksler mennesker fra hele landet erfaringer om gode steder at parre sig i naturen.

I Esbjerg og omegn er Marbæk Plantage angivelig spændende, i buskadserne omkring Breinholtgård Golfklub, nærmere betegnet svinget på Kokspangvej, skal man også være klar til at holde sig for øjnene under afhentning af vildskudte golfbolde, Møllesøen, Østskoven (mødeplads for de frisindede) og skoven ved Smørpøt ud for Skads er alle steder med fine anbefalinger.

Mest populært forekommer Lille Mallorca, der får følgende skudsmål:

»Et rigtigt godt sted. Vi har prøvet det flere gange - med succes« og »dejligt sted, vi har været der flere gange. Bare andre også kunne få øjnene op for det«.

Undgå åben ild
På Fanø, hvor de brede sandstrande, klitterne og fuglekøjerne ellers byder sig til, er det kun Søren Jessens Sand, der får en anbefaling med på vejen fra de frie sexdyrkere.

Stedet er blandt de lokale kendt for at være egnet til formålet, mens folk, der ikke er fra Vesterhavsøen, måske vil være bekymrede for at udfolde sig på Søren Jessens Sand, hvor to turister druknede for en del år tilbage.

– Men det er ikke så farligt mere, forsikrer naturvejleder Gudde Fischer, der ganske enkelt opfordrer til at tænke sig om, når man bruger naturen.

Hun har ikke selv snuppet nogle på fersk gerning i at »anvende« naturen – men har selv gjort det engang og giver det sin anbefaling.

– Men ikke nu, det er alt for varmt, lyder det fra naturvejlederen.
Sidste advarsel fra skovfoged Niels Christiansen går på at undgå åben ild.

– Så man må nok droppe den traditionelle cigaret, siger hans kollega, naturvejlederen på Fanø.

Så kan du smile til en kronhjort og vinke til en stær – er sex i det fri måske det, som gør livet allermest værd for dig.

Gør det på Lille Mallorca: Esbjergs bedste steder til sex i naturen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce