Gøglere og cirkusartister udsat for grov chikane i Esbjerg

Cirkus Dannebrogs svimlende slutnummer er de sprælske linedansere Duo Guerreros, der leverer vild og vovet underholdning oppe under teltdugen. Under besøget i Esbjerg væltede unge ind i teltet og chikanerede under det halsbrækkende nummer af de tredobbelte guldklovnevindere fra Monte Carlo.
Foto: Cirkus Dannebrog

Gøglere og cirkusartister udsat for grov chikane i Esbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BALLADE: To verdensberømte cirkusartister står ti meter oppe på en line uden sikkerhedsnet i færd med at opføre et livsfarligt nummer, da en flok unge løber ind i teltet og render rundt om manegen, mens de vifter med lysende stave.

Cirkusvogne og direktørens amerikanerbil bliver beskudt med sten, et kamelføl bliver jagtet op ad Stengårdsvej og dyrepasseren truet med kniv, da han forsøger at stoppe det.

En garvet tivolidirektør bliver truet med tæsk af en lille dreng, automater bliver brudt op, og piger i pølsevogne kaldt for ludere.

Dahlgårds Tivoli og Cirkus Dannebrog, som netop har gæstet Stengårdsvej i Esbjerg, har oplevet så store problemer med en gruppe på 10-15 nydanske drenge, at hverken tivolidirektør Leif Dahlgård eller cirkusmanden Dennie Enoch erindrer noget lignende i deres livslange karrierer på vejen:

– Jeg har været med i meget, meget lang tid og har ikke oplevet noget i dén grad. Det eskalerer fuldstændigt, siger Leif Dahlgård, der gennem 20 år har besøgt Stengårdsvej og hver gang smider 15.000 kr. til det lokale ungdomsarbejde gennem pladslejen.

– Jeg fornemmer ellers, at folk på Stengårdsvej godt ved, vi kommer for at lave en fest for dem, og vi har altid haft et godt forhold til dem, forklarer tivolidirektøren, der forrige uge oplevede at blive truet med tæsk af en dreng, som han vurderede til at være seks-syv år.

Cirkus Dannebrogs verdensberømte linedanserpar Duo Guerros med tre guldklovne fra Monte Carlo i bagagen blev chikaneret under et halsbrækkende nummer.

– Det er absolut ikke i orden, og det er en opgave for os. Derfor er det vigtigt, at vi ved, hvad der foregår derude, siger vicepolitiinspektør Jan Lambertsen fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Gøglere og cirkusartister udsat for grov chikane i Esbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce