Gadefest On Tour indtager Torvegade

Lørdag 15. september omdanner Gadefest On Tour-karavanen Torvegade til én stor gratis gadefest. PR-foto

Gadefest On Tour indtager Torvegade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Under konceptet "TooManyLeftHands & Friends" inviterer dj-duoen lokalkendte- og udefrakommende artister med på scenen på Filmtorvet.

Esbjerg: Lørdag 15. september lægger Gadefest On Tour-karavanen endnu engang vejen forbi Esbjerg og omdanner - i tæt samarbejde med en af landets største dj-duoer - Torvegade til én stor gratis gadefest.

Ved hjælp af en til formålet specialbygget scene, konfettikanoner og elektroniske toner forvandles Esbjerg til en massiv lokal gadefest med plads til alle. Det sker i tæt samarbejde med en række lokale partnere, herunder Esbjerg ErhvervsUdvikling (EEU), Rustik, Studiebyen Esbjerg og Esbjerg Kommune.

Ifølge pressemeddelelsen vil DJ-duoen TooManyLeftHands under konceptet "TooManyLeftHands & Friends", invitere en række lokalkendte- og udefrakommende artister med på scenen for at skabe fest på Filmtorvet.

Den danske dj-duo, Anders K og Martin Nick, har både spillet i de franske alper og på Ibizas badestrande. For nylig gæstede de Summerburst Festival i Sverige, og de var også at finde på Tinderboxs Magicbox-scene for fjerde år i træk.

Gadefesten starter klokken 15.00 med hyggelig og intim lørdagsbar. Her vil der være et grønt område med havespil arrangeret af EEU, en lækker middag for studerende arrangeret af Esbjerg Kommune og liveradio fra Radio Victoria. Der er også lounge fra Summitweek med beer-pong, og bliver du sulten undervejs, er der streetfood med mad og drikke fra forskellige gadekøkkener og barer. Fra klokken 23.00 fortsætter Gadefest On Tours officielle afterparty på Natklubben Rustik, hvorfra lokale dj's holder festen i gang til den lyse morgen.

Gadefest On Tour indtager Torvegade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce