Fra kældermørket til spotlight på Tobakken

Esbjerg-bandet Kellermensch giver koncert på Tobakken den 17. februar. PR-foto

Fra kældermørket til spotlight på Tobakken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lørdag den 17. februar spiller Esbjerg-bandet Kellermensch på Tobakken. Som opvarmning spiller det københavnske punkrockband Big Mess.

Esbjerg: Bandet Kellermensch har fået mulighed for at spille deres musik i DR Koncertshusets fine koncertsal, men bandet kan også høre lokalt, når de lørdag den 17. februar går på scenen i Tobakken. Med deres seneste album "Goliath" som udgangspunkt giver de her den ene af kun tre indendørskoncerter i 2018.

Musikbooker på Tobakken, Erik Lodberg, skriver om bandet: "Kellermensch har på meget kort tid generobret det danske landskab med deres vilde og intense liveoptræden som man i sommer kunne opleve på Arena scenen på Roskilde Festival. Der sås ingen tvivl hos det danske anmelderkorps og dommen er faldet; Kellermensch er tilbage og de skal opleves live".

Big Mess

Som opvarmning til Kellermensch kan man stifte bekendtskab med det københavnske punkrockband Big Mess.

"De musikalske sammenhænge, som medlemmerne tidligere har rumsteret i, er mange og mangfoldige, men har alle deres overordnede udspring fra hovedstadens DIY- og punkmiljøer. I 2014 dannede sangskriver og guitarist Tobias Bendixen så Big Mess med en flok venner. Bandet udsendte i 2016 debutalbummet "You Know I Care", som punker byen over fandt sig selv synge med på. Det er svært at lade være - musikken er melodiøs, umiddelbar og personlig".

"Big Mess' nye plade hedder "Try To Enjoy It" og består af 12 sange. Sangene blev skrevet i en periode, hvor Bendixen var sengeliggende med en alvorlig hjernerystelse. Ingen skærm, ingen alkohol, ingen underholdning. Mest af alt svimmelhed og tankespind". /exp

Fra kældermørket til spotlight på Tobakken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce