Fra Esbjerg City til City Singler

Trine Gadeberg, som blandt andet er kendt fra City Singler, skal både deltage i snakken på scenen og optræde med husbandet, når Esbjerg Live Talks løber af stablen mandag aften. Arkivfoto: Michael Svenningsen

Fra Esbjerg City til City Singler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trine Gadeberg, som blandt andet er kendt fra City Singler, startede sin musikalske karriere i Esbjerg. Nu vender hun tilbage under festugen for at deltage i Esbjerg Live Talks.

Esbjerg: Som ung sangerinde gik Trine Gadeberg på musikkonservatoriet i Esbjerg. Hun var med i et lokalt band, som tog rundt og spillede. Hun var sanger i Sædding Kirkekor og hun optrådte på Syvkanten og spillede tit på Esbjerg Teater, hvor hun også sang.

På mange måder var Esbjerg byen, hvor Trine Gadeberg startede sin karriere. Hun optrådte meget i byen og fik masser af erfaring med sig i bagagen.

- I Esbjerg startede jeg i min første trio. Jeg begyndte at synge med organisten fra Sædding Kirke og med ham, som blev min første mand - og vi tager stadig ud sammen og optræder. Så jeg har rødder helt tilbage fra Esbjerg, siger hun.

I dag er der også andre steder, der pryder Trine Gadebergs CV. Hun har været med i musicals som Les Miserables og Grease, hun har været en del af showensemblet City Singler, som hun i øvrigt også er ophavspartner til.

Spændende koncept

Trine Gadeberg synes, Esbjerg Live Talks er et godt initiativ, og hun kan godt lide, at det er et lidt anderledes format.

- Det er sjovt, at man kan få nogle gode samtaler op at køre og ikke bare skal levere noget, der er planlagt på forhånd, siger hun.

Til Esbjerg Live Talks skal Trine Gadeberg optræde på scenen med et nummer af Lis Sørensen sammen med husbandet.

Fra Esbjerg City til City Singler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce