Fotos af verdensklasse-heste: Lokale ryttere øverst på sejrsskamlen ved landsstævne

30-årige Agnete Kirk Thinggaard fik en tredjeplads i Grand Prix-klassen lørdag aften på JoJo AZ med 69,600 procent.
Foto: Lars Stokbro

Fotos af verdensklasse-heste: Lokale ryttere øverst på sejrsskamlen ved landsstævne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OVER 40.000 KLIK PÅ LANDSSTÆVNET: Sønderborgs berider, Michael Grønne Christensen, fortsætter succesen ved landsstævnet i dressur i Esbjerg lørdag. Og avlshingsten Bøgegårdens Boney M fra Bolderslev ved Aabenraa helt til tops to gange i MB2. Agnete Kirk Thinggaard fik placering på JoJo AZ i Grand Prix lørdag aften.

Nogle af Danmarks bedste dressurryttere strømmer til Esbjerg i weekenden, men det er lokale ryttere, der har været flest gange helt til tops på sejrsskamlen.

Michael Grønne Christensen, berider i Sønderborg Rideklub, henter topplaceringer på De Negro-Wi og Holballes Deeba, begge efter De Noir.

Og en lokal avlshingst fra Aabenraa-området slog sin position helt fast med tre sejre i MB-klasserne, to MB2 og en i MB3 med berider Matthias Tourbier i sadlen.

Agnete Kirk Thinggaard, på kanten af lokal med opvækst i Billund og nu bosiddende i Østbirk, fik lørdag aften en tredjeplads i den svære Grand Prix-klasse på JoJo AZ. Klassen blev vundet af berider Jim Rasmussen på Brohom's Highlight. Søndag blev det til sejr til Agnete Kirk Thinggaard i Grand Prix Special.
Agnete fik fredag aften en placering som nr. fire i Intermediaire II.

En hingst fra Varde-stutteriet Højris, har også fået placeringer ved stævnet. Iben Dreyer har redet ni-årige Romio Højris til en syvendeplads i MB2 lørdag med stutteriejer Betty Rasmussen som tilskuer samt en sjetteplads fredag - også i MB2.

Fredagens første klasse, MB0, blev vundet af Sønderborgs berider, Michael Grønne Christensen, på den lokalt avlede og lokalt ejede syv-årige De Negro-Wi, som han har redet op gennem flere år. De Negro-Wi er avlet af Erik Iversen, stutteri Wi i Tinglev. Og lørdag fik ekvipagen så en andenplads i MB2.

13-årige Joker Selection, nu redet af Charlotte Heering, fik en tredjeplads i svær intermediaire I. Hesten efter Jazz har domineret dressur i det sydjyske i flere år med sin tidligere rytter Nadja Algren, blandgt andet ved de sydjyske mesterskaber.

MB2 blev både fredag og lørdag vundet af Matthias Tourbier på avlshingsten Bøgegårdens Boney M efter Belissimo. Og så sejr i MB3 søndag.

Syv-årige Bøgegårdens Boney M er hjemmehørende i Bolderslev ved Aabenraa hos familiestutteriet Stald Bøgegården.

Agnete Kirk Thinggaard stiller op på sin internationale Grand Prix-hest, JoJo AZ, som hun har købt i Finland for tre måneder siden.

Ved landsstævnet i Hjallerup for nogle uger siden vandt Agnete Kirk Thinggaard og JoJo AZ Grand Prix-klassen.

Arrangørklubben, Esbjerg og Omegns Rideklubs berider og leder, Gunnild Møller Jakobsen, fik en flot ottendeplads fredag i MA1-klassen på sin 11-årige talentfulde vallak, Löves Eastwood.

Fotos af verdensklasse-heste: Lokale ryttere øverst på sejrsskamlen ved landsstævne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce