Folketingsvalg: Carsten gider ikke stemme

Carsten Waldhauer har valgt ikke at bruge sin stemmeret ved folketingsvalget i dag. Privatfoto.

Folketingsvalg: Carsten gider ikke stemme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Carsten Waldhauer benytter sig ikke af sin ret til at stemme ved dagens folketingsvalg. Han kalder det spild af tid.

Gørding: I nogle lande rundt omkring i verden går man i krig for at få mulighed for at deltage i demokratiske valg.

Den ret har vi heldigvis haft i Danmark i mange år, men i Gørding sidder 38-årige Carsten Waldhauer, og han har ikke tænkt sig at bevæge sig ned til stemmeboksen i dag for at afgive sin stemme til folketingsvalget.

- Med årene synes jeg, at der er blevet ligegyldigt, hvem man stemmer på. Det er en stor gang valgflæsk og mudderkast, og der er ingen, som lever op til deres løfter. Jeg synes, politikerne er barnlige at høre på. Ingen kan blive enige om noget som helst, og det er helt på sin plads at tale om en børnehave med rød og blå stue. Så helt ærligt, det gider jeg ikke spilde min tid på, siger Carsten Waldhauer.

Ingen brok

Det er tredje gang, han undlader at stemme til et folketingsvalg, og han har også fravalgt at stemme til Europaparlamentet og kommunalvalg.

- Politikerne har længe haft mulighed for at gøre noget ved alle de alvorlige problemer, der er i samfundet som for eksempel skolerne, ældreplejen, sundhedsvæsenet, klimaet og så videre, men der sker jo ikke en skid, det hele bliver bare ringere og ringere., siger Carsten Waldhauer.

Nogle mener, at hvis man ikke stemmer, så har man heller ikke ret til at brokke sig. Hvad mener du om det?

- Jamen jeg brokker mig heller ikke. Jeg konstaterer blot nøgternt, at der er mange ting, der ikke fungerer. Jeg vil gerne diskutere og udveksle holdninger, men jeg brokker mig ikke.

Hvad skal der til for at få dig til at stemme igen?

- Jeg vil simpelthen se konkrete resultater. Der skal noget på bordet, så jeg kan se, at politikerne vil noget ud over de tomme ord og løfter, som de slynger om sig med.

Folketingsvalg: Carsten gider ikke stemme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce