Folkemødets koncerter og debatter var velbesøgte

Rigtig mange af de forskellige arrangementer under folkemødet var velbesøgte. Eksempelvis var der et par hundrede tilhørere, da der var børnekortræf i Domkirken lørdag eftermiddag. Foto: René Aunsbjerg Fogh

Folkemødets koncerter og debatter var velbesøgte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Domprovst Jens Torkild Bak er rigtig godt tilfreds med, hvordan folkemødet i Ribe over fire dage er forløbet.

Ribe: Det var en meget tilfreds domprovst i Ribe Provsti, som mandag kunne se tilbage på fire travle dage under Folkemødet i Ribe.

Jens Torkild Bak, der har været en del af arrangørgruppen, kan konkludere, at meget af det, gruppen har arbejdet på, er lykkedes.

- Jeg er rigtig godt tilfreds med, hvordan det hele er gået, og jeg er taknemmelig over, hvordan byen har taget mod de mange arrangementer. Et succeskriterie er at se på, om der har været hul igennem og om programmet er blevet taget godt imod. Det er min klare fornemmelse, at det har det, lyder det fra Jens Torkild Bak mandag formiddag. Han mener også, at hele folkemødet har levet op til forhåbningerne om, at det skulle være folkeligt.

- Der var en gæst i Domkirken, som søndag sagde, at det har næsten været som at være på højskole i fire dage, og det rammer egentlig ret godt det, vi gik efter, siger Jens Torkild Bak.

Ekstra stole

Han kan se tilbage på flere end 100 arrangementer over fire dage, som overvejende har været velbesøgte.

- Jeg har hørt om flere steder, hvor alle pladser var fyldt op, og der måtte tages ekstra stole ind. Samtidig har der også været nogle arrangementer, hvor der har siddet 20 deltagere, men det har også været en succes, fordi arrangementet var tænkt sådan med at nogle få kunne deltage i en god debat, understreger Jens Torkild Bak, der ikke kan give et kvalificeret bud på, hvor mange der totalt set har deltaget i folkemødet i Ribe.

Folkemødets koncerter og debatter var velbesøgte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce