Første etape af forsamlingshus-renovering er i hus

Souschef John Søgaard fra Sydbank i Bramming til venstre sammen med den nye formand for Sejstrup Forsamlingshus, Ole Riishede Høeg Jensen. Sydbank har doneret 25.000 kroner til renoveringen af toiletterne i forsamlingshuset. Foto: Ole Maass.

Første etape af forsamlingshus-renovering er i hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sejstrup Forsamlingshus fik ny bestyrelse i februar i år, og det er en handlekraftig bestyrelse, som har sørget for, at der er etableret fire nye, tidssvarende toiletter i forsamlingshuset. Det er sket med kontant støtte fra Sydbank i Bramming.

BRAMMING: Da Ole Riishede Høeg Jensen som barn og ung gik til fest i Sejstrup Forsamlingshus var toiletterne ikke det sted man allerhelst opholdt sig. Der lugtede nemlig fælt fra den tisserende, som de vandkæmmede drenge fyldte, når de havde drukket lidt for mange appelsinvand til festerne i huset. Og de ildelugtende toiletter var der såmænd helt ind til foråret i år. Det er de ikke længere.

Første etape af en gennemgribende moderniseringsplan for Sejstrup Forsamlingshus er således gennemført. Sydbank i Bramming har støttet renoveringen med 25.000 kroner, og samlet er projektet løbet op i 60.000-70.000 kroner.

- Vi har fået fire nye moderne, handicapvenlige toiletter, men det har vi kun kunnet få, fordi vi har fået sponseret en række materialer, ligesom en meget stor del af arbejdet er udført af frivillig arbejdskraft - både fra de deltagende firmaer og fra borgere i Hunderup-Sejstrup, fortæller Ole Riishede Høeg Jensen.

Han er formand for den bestyrelse, som tog over efter den tidligere bestyrelse, som tidligere i år kastede håndklædet i ringen, fordi opgaven med at renovere og modernisere forsamlingshuset på forhånd så temmelig uoverskuelig ud.

Nu har den nye bestyrelse lagt en plan, som indebærer at næste etape af renoveringen er, at foyeren i forsamlingshuset skal shines op. Og i løbet af tre-fire år skal køkkenet også have en gennemgribende modernisering.

- Vi skal søge en lang række fonde, da det er en bekostelig affære, så det bliver ikke lige i år eller næste år køkkenet bliver moderniseret.

Der er nu etableret fire nye moderne toiletter til afløsning for de gamle toiletter i Sejstrup Forsamlingshus. Foto: Ole Maass.
Der er nu etableret fire nye moderne toiletter til afløsning for de gamle toiletter i Sejstrup Forsamlingshus. Foto: Ole Maass.
Foto: Foto: Ole Maass

Støtter gerne

John Søgaard, souschef hos Sydbank i Bramming, bor selv i Hunderup-Sejstrup - og holdt selv sin bryllupsfest i forsamlingshuset.

- Så jeg vidste jo alt om hvilken stand toiletterne var i. Vi vil gerne støtte mange forskellige lokale projekter, da vi jo er et lokalt forankret pengeinstitut, og det her er et projekt, som gavner lokalsamfundet, understreger han.

Ole Riishede Høeg Jensen er ikke i tvivl om, at moderniseringen med blandt andet nye toiletter kan være med til, at få flere til at leje sig ind i forsamlingshuset til private fester.

- De gamle toiletter var i samme stand, som dengang jeg blev født for 43 år siden. Så deres standard kunne godt få nogen til at holde sig fra at leje huset. Vi kan konstatere, at der har været et stigende antal forespørgsler på at leje huset, og det er så også hjulpet på vej af, at vi har lavet en aftale med Vilslev Kokken, som kan levere maden til festerne, fortæller formanden for forsamlingshusets bestyrelse.

Første etape af forsamlingshus-renovering er i hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce