Først yoga, så festival til Fanø Vesterland

Lørdagsprogrammet til Fanø Vesterland starter med en yogaevent efterfulgt af østers og champagne. Arkivfoto: Christer Holte

Først yoga, så festival til Fanø Vesterland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lørdagsprogrammet på årets Fanø Vesterland starter med noget så utraditionelt som en yogatime, hvor billetterne blev revet væk. Musikken er specielt produceret til eventet.

Fanø: Hvor endagsbilletterne til lørdagens program ved Fanø Vesterland er komplet udsolgt, er der kun få partoutbilletter tilbage at hente. På samme måde blev billetterne også revet væk, da Fanø Vesterland kunne præsentere et yogaevent til festivalen.

Yogainstruktør Mette Rexen står for programmet, som begynder lørdag klokken 11.00 for 30 morgenfriske gæster og varer omkring 40 minutter, inden alle deltagerne efterfølgende kan mødes til østers og champagne i østersbaren.

- Jesper (Møller, festivalarrangør, red.) og jeg kom til at tale om, at vi skulle lave et yogaevent. Det er jo noget anderledes end en festival og så alligevel ikke. Vi vil gerne lave noget andet, men stadig med musikken i fokus, siger Mette Rexen, der har faste yoga- og mindfulnesshold hele året på Fanø.

Musik skræddersyet til eventet

Men hvad har yoga og festival egentlig lige med hinanden at gøre?

- Der er noget fællesskab i begge dele. Og på en festival danser man måske, og i yoga bruger man også kroppen, men selvfølgelig på en anden måde. Det er en slags fællesskab, der mødes igennem musik, siger Mette Rexen.

Musikken er lavet af Mads Bjørn. Et stykke musik, som han har produceret specielt til lejligheden i en stor symbiose af elektronisk musik, yoga- og Fanø-musik. Og i samarbejde med Mette Rexen, så de kunne skrue et stykke musik sammen, som kunne give deltagerne en speciel oplevelse til det specielle event.

- Det startede egentlig bare som en skør ide, men et par telefonopkald senere så var det en realitet, og vi var enige om, at det kunne være en fed ting at lave, siger festivalarrangør Jesper Møller.

Først yoga, så festival til Fanø Vesterland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce