Fiskerestaurant i Esbjerg fejrer fødselsdag med 300 gratis stjerneskud

Kok og Kuller fylder et år. Det fejres blandt andet med 300 gratis "kuller-skud" efter først til mølle princippet.

Fiskerestaurant i Esbjerg fejrer fødselsdag med 300 gratis stjerneskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kok og Kuller meddeler, at fiskerrestauranten i Skolegade har haft et forrygende første år med alt optaget 4 ud af 5 åbningsdage hver uge. Nu fejres det første år med gratis "kuller-skud" - 300 styk efter først til mølle-princippet.

Esbjerg: Kok og Kuller, Esbjergs fiskerestaurant i Skolegade, runder snart den første hjørnesten, når den fylder et år den 5. juli.

Og det første år er gået helt forrygende - Esbjerg har taget rigtig godt imod Kok og Kuller, oplyser ejerne i en pressemeddelelse.

Ifølge ejerne - familien Bjerrum - har Kok og Kuller efter det første år haft fornøjelsen af at bespise tæt ved 15.000 gæster, hvilket har medvirket til at restauranten som udgangspunkt melder alt optaget 4 ud af 5 åbningsdage hver uge.

Sammenlagt har det medført flere end 45.000 tallerkenserveringer fra fiskerestaurantens køkken på det første år, og med skiftende menuer hver uge, der varierer afhængigt af sæson og udbud af friske råvarer, er der kontinuerligt nye oplevelser for både nye gæster og gengangere.

- Vi er dybt beærede over den massive tilstrømning af gæster, vi har haft det første år. Det er en kæmpe cadeau til hele vores mandskab, som har været en rigtig stor del af at give alle disse gæster en restaurantoplevelse ud over det sædvanlige, udtaler Benjamin Bjerrum, medejer og "skipper".

Vi er dybt beærede over den massive tilstrømning af gæster, vi har haft det første år.
Benjamin Bjerrum, medejer, Kok og Kuller
Anerkendt
Kok og Kuller er også blevet et anerkendt spisested, når myndigheder i Esbjerg skal bespise gæster og samtidig servere et måltid, som også levere en fortælling om Esbjergs historie og fortid.Fredag er Esbjerg Kommune for eksempel vært for et besøg fra den store sydkoreanske havneby Ulsan. Sydkoreanerne med byens borgmester i spidsen kommer til Esbjerg for at kigge på Esbjerg Havns rolle som udskibningshavn for havvindmøller.

I den forbindelse har Esbjerg Kommune booket maden hos Kok og Kuller.

En fødselsdagsmenu

Han sætter nu sammen med resten af besætningen alle sejl imod fejringen af det første år. På selve dagen uddeles der 300 såkaldte "Kuller-skud" kvit og frit. Kuller-skud er Kok og Kullers fortolkning af det klassiske stjerneskud, der gratis kan hentes som takeaway fredag den 5. juli mellem klokken 15.00-17.00 efter "først til mølle" princippet.

Udover fejringen fredag, serveres der fra den 3.-6. juli en helt speciel 3-retters fødselsdagsmenu til kun 200 kroner. Her melder restauranten om rift om pladserne, så ejerne anbefaler, at gæsterne snart reservere sit bord for at prøve denne menu.

- Vi elsker at lave små happenings, og vores fødselsdag bliver blot en i rækken. De små afstikker fra vores a la carte giver både vores gæster nye og spændende oplevelser, men udfordrer også vores mandskab på det faglige, så vi hele tiden udvikler os gastronomisk, siger Bjarne Bjerrum, medejer og "senior kabysmester".

Familien Bjerrum driver foruden Kok og Kuller Ho Feriecenter.

Fiskerestaurant i Esbjerg fejrer fødselsdag med 300 gratis stjerneskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce