Fanø Vesterland har slået dørene op

Det er ikke sommer-temperaturer, der præger årets Fanø Vesterland. Foto: Pelle Lindegaard Bügel

Fanø Vesterland har slået dørene op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Startskuddet til dette års udgave af Fanø Vesterland har lydt for få timer siden. Det blæser, det er koldt, og det regner, men der stadig masser af lav at spore på på festival og på teltscenen, hvor den færøske sanger Teitur åbnede ballet klokken 12.00

Fanø: Selvom de gode temperaturer lader vente på sig, har Fanø forlængst meldt udsolgt af de 3.000 billetter, der var sat til salg. Og her nogle timer efter åbningen er festivalen allerede fint besøgt.

Det er dog ikke sommerklæder, festivalgæsterne har iført sig. Det er både vinterjakker, huer og halstørklæder, der er fundet frem for at stå imod regnen og den kolde vestenvind. Heldigvis kan der opleves musik under tørvejr, idet teltscenen allerede åbnede klokken 12.00. Her gav den færøske sanger og sangskriver Teitur Lassen festivalgæterne noget at varme sig på. Og en halv time inde i koncerten var teltet og Teitur blevet lidt af et tilløbsstykke for de frysende, men glade festivalgængere.

Fanø Vesterland 2019
  • Fanø Vesterland arrangeres af Jesper Møller Pedersen, der også fungere som daglig leder
  • Festivalen har i alt 472 frivillige
  • Fanø Vesterland er en kontantfri festival
  • Festivalpladsen er beliggende et par minutters gang fra færgelejet - på pladsen ved lystbådehavnen

Love Shop under åben himmel

Klokken 13.40 åbnedes open air-scenen af ingen ringere end det danske band Love Shop med forsanger Jens Unmack i spidsen. Fredagens øvrige artister på open air-scenen er The Savage Rose klokken 17.00, Dizzy Mizz Lizzy klokken 19.40 og til sidst er det Jonah Blacksmith, der lukker ballet klokken 22.20.

På teltscenen kan Baal opleves klokken 15.20, Northern Assembly klokken 18.20, The Grenadines klokken 21.00 og til sidst All My Exes klokken 23.40.

Festivalpladsen lukker klokken 01:00. Den sidste færge mod Esbjerg sejler klokken 02.15 natten til lørdag. Om lørdagen åbner festivalpladsen igen klokken 10.00.

Fanø Vesterland har slået dørene op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce