Fanø Free Folk Festival bringer skotsk folk til Sønderho

Man kan opleve den store skotske folkemusiker Alasdair Roberts i et nyt orkestersamarbejde i Musikkens Hus i Sønderho søndag 10. februar. PR-foto

Fanø Free Folk Festival bringer skotsk folk til Sønderho

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skotske Alasdair Roberts har siden starten af årtusindskiftet været en af de mest vedkommende stemmer på den britiske folk-scene.

Sønderho: Fanø Free Folk Festival fejrer i år 10 års jubilæum. Som markering byder festivalen på en række særskilte events. En af disse bliver en særlig huskoncert i Musikkens Hus i Sønderho på søndag 10. februar.

- Her kan man opleve den store skotske folkemusiker Alasdair Roberts i et helt nyt samarbejde med et spændende hold af norske musikere. En unik oplevelse, som indgår i den landsdækkende Vinterjazz Festival.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Fanø Free Folk Festival.

Skotske Alasdair Roberts har siden starten af årtusindskiftet været en af de mest vedkommende stemmer på den britiske folk-scene og en musiker, der ubesværet har bygget bro mellem den mere traditionelle folkemusik og den alternative folk-scene. Han har vist sig som en fremragende sangskriver, men også som en musiker, der dykker dybt i traditionerne, graver glemt guld op og giver det sin egen personlige stemme.

Ros fra "dronningen"

Allerede tidligt i karrieren fik han fans i blandt andre Will Oldham, der fik ham ind på det toneangivende label Drag City. Han har også samarbejdet musikalsk med navne som Jason Molina, Alex Neilson og netop Will Oldham, for bare at nævne nogle få. Og selveste dronningen af britisk folk, Shirley Collins, kaldte hans seneste album, "What News", for årtiets bedste album.

Alasdair Roberts har tidligere optrådt solo i Danmark, blandt andet på Fanø Free Folk Festival i 2011.

Nu kan man høre ham i en særlig orkesterversion med Völvur i Musikkens Hus på Fanø. Dørene åbner klokken 19.00, koncertstart klokken 20.00. Billetter kan købes i døren (kontant eller mobile pay).

Fanø Free Folk Festival bringer skotsk folk til Sønderho

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce