Fanø Bryghus åbner igen

Det konkursramte Fanø Bryghus ser nu ud til at kunne genåbne.
Foto: arkiv

Fanø Bryghus åbner igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FANØ: Fanø Bryghus, som blev konkursramt i december på grund af svigtende omsætning, får nu nyt liv og ventes at genåbne om et par uger.

Den økonomiske redningsmand er Erik Bank Lauridsen, Hjerting, tidligere af ejer af Cocio-fabrikken.

Erik Bank Lauridsen, der solgte Cocio til Arla, har købt Fanø Bryghus på Strandvejen i Nordby, men vil lade Nørrebro Bryghus i København drive forretningen med Hans Henrik Gram som direktør.

Frederik Heegaard, der er bestyrelsesformand og hovedaktionær i Nørrebro Bryghus, fortæller, at Erik Bank Lauridsen har købt bygningerne til Fanø Bryghus og finder det interessant, at bryggeriet på Fanø kan genåbne, men ikke er interesseret i selv at drive det.

– Så vi har lejet bygningerne og forventer at kunne genåbne bryggeriet om et par uger og med navnet Fanø-øl intakt, siger Frederik Heegaard.

– Vi vil udnytte synergi-effekten. Det bliver en spændende opgave. Fanø Bryghus blev kendt for at brygge godt øl og fik hurtigt et godt navn. Vi kan hjælpe med at få øllet udbredt til København og store kæder. Med driftsovertagelsen kan vi forhåbentlig gøre noget for Fanø og samtidig få Fanø Bryghus på landkortet i hovedstaden, siger Frederik Heegaard.

Den hidtidige bestyrelsesformand for Fanø Bryghus, ejendomshandler E. Dam Jensen, Esbjerg, der hele tiden har troet på en genåbning, glæder sig over, at det er lykkedes at finde en køber.

– Det er ærgerligt, at nogle har sat penge til på driften, men Fanø har dog fået et bryggeri, og det er godt, at der kommer professionelle folk til i en branche, der er klemt for tiden, siger E. Dam Jensen.

Læs mere i JydskeVestkysten eller e-avisen lørdag.

Fanø Bryghus åbner igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce