Færgen A/S indbragt for inkasso

Selvom Færgen A/S er indbragt for inkasso, kommer det ifølge rederiet ikke til at påvirke færgeruten til Fanø. Arkivfoto: Soffi Chanchira Larsen

Færgen A/S indbragt for inkasso

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Færgen A/S er indbragt for inkasso grundet stort udestående med Rønne Havn A/S efter ændret rabatstruktur på Bornholm. Det går dog ikke ud over færgeruten til Fanø, forsikrer presseansvarlig hos Færgen A/S.

Fanø: Mandag kunne Rønne Havn A/S fortælle i en pressemeddelelse, at de har indbragt Færgen A/S for inkasso grundet et udestående for millionbeløb. Årsagen er, at Rønne Havn A/S ændrede rabatstruktur pr. 1. januar 2018.

- Vi har ikke ændret i vores takster andet end at sørge for, at taksterne følger prisindekset. Vi har alene ændret i rabatskruturen. Færgen A/S har så valgt at ignorere vores ændringer, hvorfor det skyldige beløb fra 1. januar i år blot er vokset og vokset. Det er helt uacceptabelt, at de ikke har reageret på såvel varslinger som tilsendte rykkere. Jeg må sige, at dette er helt uden fortilfælde, udtaler administrerende direktør for Rønne Havn A/S Thomas Bendtsen i pressemeddelelsen.

Færgen A/S har ruter til Fanø, Als, Lolland, Fyn, Samsø og Langeland. På nuværende tidspunkt vil de ikke udtale sig om sagen, men presseansvarlige hos rederiet, Jørgen Jensen, forsikrer, at denne ikke får betydning for de øvrige færgeruter - herunder ruten mellem Fanø og Esbjerg.

Siden 1. september i år har Molslinjen overtaget færgebetjeningen af Bornholm og har nu valgt at prøve sagen ved Konkurrencestyrelsen, da de mener, at Rønne Havn A/S benytter sin monopollignende situation i forbindelse med ændringen af rabatstrukturen.

Færgen A/S indbragt for inkasso

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce