Fælles madlavning for unge

Treenighedskirken i Esbjerg har lavet en madklub for unge. Klubben mødes igen i januar og har pizza som tema. Privat foto

Fælles madlavning for unge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Esbjerg: Treenighedskirken i Esbjerg er klar med endnu et "food-maker-arrangement" - denne gang med pizza som tema. Det foregår 15. Januar klokken 17.30-19.30, og alle unge i Esbjerg er velkomne. Det er 3. runde af det nyopstartede "Food Maker Esbjerg", som vil samle esbjergensiske unge til hygge, fælles madlavning og spisning.

Første gang var der otte personer i køkkenet, og kirkens unge-koordinator, Lena Provstgaard, er tilfreds:

Hun siger:

- Vi satsede på en stille og rolig opstart for at kunne tilpasse madklubben, så den passer bedst muligt til de esbjergensiske unge. Nu er det januar, og de unge har hovederne fyldt med eksamener og sidder ofte alene med eksamenslæsningen. Derfor er Food Maker det perfekte afbræk til at komme ud og snakke om andet end teori.

Food Maker begyndte oprindeligt i Aarhus Kommune og har til formål at skabe bedre måltidsvaner for unge. Katja Gaard Jønsson, projektleder i Food Maker, oplyser, at ideen er, at de unge får bedre mulighed for at træffe sunde valg på sigt, hvis de i køkkenet får fingrene i råvarerne.

Fælles madlavning for unge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce