Exitcirklen vil støtte ofre for psykisk vold i Esbjerg

Direktør for Exitcirklen er Sherin Khankan. Nu åbner foreningen en afdeling i Esbjerg. der ergratis seminar torsdag hos Vindrosen. Scanpix/Anne Bæk

Exitcirklen vil støtte ofre for psykisk vold i Esbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Omtale af anklager mod Exitcirklens direktør Sherin Khankan har bare givet os mere opbakning, lyder det fra organisationen. Nu starter man også samtalegrupper i Esbjerg.

Esbjerg: Ofre for psykisk vold i Esbjerg får nu mulighed for møde Exitcirklen - en organisation, der tilrettelægger samtalegrupper i landets største byer.

Første gang man kan møde Exitcirklen i Esbjerg er ved et gratis seminar om psykisk vold torsdag 14. marts kl. 17.30-19.30 i Frivillighuset Vindrosen, Exnersgade 4.

Samtalegrupperne er gratis og for kvinder fra 16 år og opefter, som er eller har været udsat for psykisk vold.

Direktør for Exitcirklen er Sherin Khankan, som i en pressemeddelelse fortæller, at interessen for og støtten til Exitcirklen er vokset - efter at man har været ude i modvind.

Støtte i modvind

I 2017 blev foreningen tildelt 680.000 satspuljekroner til arbejdet med at hjælpe ofre for psykisk vold. Penge, som Naser Khader (K), Martin Henriksen (DF), Marcus Knuth (V) efterfølgende forsøgte at stoppe med baggrund i anklager om, at direktør Sherin Khankan ikke ville tage afstand fra sharialove som stening og pisk. Sherin Khankan har afvist anklagerne og stævnet de tre politikere for ærekrænkende og injurierende påstande.

Nu skal sagen i landsretten, men anklagerne har ifølge Khankan ikke svækket Exitcirklen. Tværtimod.

- Først og fremmest har medieomtalen af sagen resulteret i flere henvendelser fra kvinder, som søger hjælp. Derudover har vi modtaget økonomisk støtte fra Mellemfolkeligt Samvirke som lavede en indsamling, og en privat fond, og vi får også politisk opbakning fra politikere samt flere NGO'er, fortæller Sherin Khankan i pressemeddelelsen.

Exitcirklen vil støtte ofre for psykisk vold i Esbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce