Eventmanager efter Tall Ships Races: Tre gode og tre mindre gode elementer

Tall Ships Races er i høj grad de røde poloers fest. Eventet var aldrig blevet til noget, uden de mange frivillige, som der her ses et udsnit af, og også mange frivillige uden rød polo på hjalp fra forskellige foreninger og organisationer. Foto: Esbjerg Kommune

Eventmanager efter Tall Ships Races: Tre gode og tre mindre gode elementer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når eventchef Villy Grøn ser tilbage på Tall Ship Races i Esbjerg, er han først og fremmest enormt tilfreds og skal tænke grundigt for at finde minusser ved Tall Ships Races, som sluttede i Esbjerg i går. Vi har dog alligevel bedt ham nævne tre succeser og tre øv'er fra afviklingen af eventet.

Plusser

Den flotte havn - Det er meget positivt, at havnen har fremstået så flot. Der har været rent og pænt alle steder, og det har vi fået masser af ros for. Vi har lagt vægt på, at når det er en familiebegivenhed, skal det hele tiden holde en standard, hvor det ikke ligner sidste dag på en festival, og det har 50 mand fra Lions Club og havnens folk med de store maskiner og muskler sørget for.

Vejret og fyrværkeriet - Et eneste område, jeg ikke selv har haft chancen for at gøre noget ved, er det fine vejr. Det har helt sikkert også været en stor faktor i den her succes, og ud over solskinsdagene var det også det flotteste vejr til 13 minutters fyrværkeri fredag aften. Det er ikke sikkert, at der nogensinde kommen aften igen, som er så flot at lave fyrværkeri på. Det var fantastisk.

Opbakningen - Når jeg kigger indad, oplever jeg en stor glæde ved, hvordan alle involverede parter, både interne og eksterne, gav sig fuldt ud og lagde sig i selen for Tall Ships Races. Det er en fantastiske følelse at have i min rolle. Alle trak i samme retning, alle hjalp til og ville det her, planlægningsprocessen fungerede helt perfekt, og hvis der var noget, man havde brug for, fandt man straks sparring et sted. Det her er virkelig noget, som VI her i Esbjerg har fået op at stå.

Minusser

Trængsel ned mod Fanø-færgen

- I starten af arrangementet havde vi nogle udfordringer med at få styr på trafikken, først og fremmest i krydset ved Fanø-færgen, hvor mange skulle over til Fanø Cup, og det gav noget kaos. Men så fik vi lavet et ekstra fodgængerfelt på D. Lauritzens Vej, så folk nemmere kunne se, hvor de skulle gå over. På den måde fik vi det løst undervejs.

Biler på havnen

- Selv om vi havde gjort meget for at vise, hvor cyklerne skulle parkeres på havnen, og at bilerne skulle ud til Skibhøj at stå, var der alligevel mange, der ikke fangede den. Især den første dag. Bilisterne skulle lige ned og se med egne øjne, at der virkelig ikke var en p-plads på havnen. Vi havde en del, der cruisede rundt på Adgangsvejen, selv om den kun var til ærindekørsel, men det blev bedre de sidste dage.

Mangel på tid - Personligt kunne jeg godt have tænkt mig, at jeg kunne have nået mere rundt og snakket med folk på skibene. Lige bruge 45 minutter og drikke en Pepsi Max med dem ombord. Den slags knytter stærke bånd, og jeg kender også en del af kaptajnerne, som jeg ikke fik besøgt på skibene, for eksempel Markus fra Statsraad Lehmkuhl, som også var her i 2001. Jeg fik heller ikke prøvet pariserhjulet.

Eventmanager efter Tall Ships Races: Tre gode og tre mindre gode elementer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce