Esbjergensiske Nicolai Kjærgaard fører British F3

Nicolai Kjærgaard ligger pt. komfortabelt foran sine konkurrenter. PR-foto

Esbjergensiske Nicolai Kjærgaard fører British F3

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sæsonen er begyndt lovende for den unge Formel 3-kører. Han er selv optimistisk omkring de næste løb - og glad for sin Carlin-bil.

Esbjerg: 18-årige Nicolai Kjærgaard fra Esbjerg har lagt sig i spidsen for det engelske Formel 3-mesterskab. Det danske racersporttalent lukkede årets første løbsweekend med en sejr.

Det er Nicolai Kjærgaards anden sæson i Formel 3 i England. Fra i år kører han for Carlin, hvor også Formel 1-kørere som Nico Rosberg, Sebastian Vettel og danske Kevin Magnussen har indledt deres karrierer.

Dette års tredje åbningsløb blev afviklet på Oulton Park, hvor Nicolai Kjærgaard i sit første løb i lørdags gik på podiet med en andenplads. Under andet løb mandag skulle han på grund af andenpladsen starte næstsidst som nummer 16, men formåede at køre sig op på en fjerdeplads.

De gode resultater betød, at han søndag startede i pole position. Den lynhurtige HHX-elev fra Rybners Gymnasium førte efter første omgang med hele to sekunder på den våde og regntunge bane. Gabet blev mindre og mindre, men efter 12 omgange kørte Nicolai Kjærgaard over målstregen med et forspring på 0,814 sekund.

Bilen kører perfekt

Danskeren ligger nu i spidsen med 88 point, hele 18 og 20 point foran sine nærmeste konkurrenter, svenskeren Linus Lundquist og engelske Tom Gamble.

- Det var helt fantastisk, og i hele teamet er der begejstring over, at vi er kommet så godt i gang med sæsonen. Det er klart, at både teamet og jeg selv har nogle forventninger til, at jeg skal ligge helt oppe foran i de kommende løb, men jeg kan ikke se, hvorfor det ikke skulle ske. Bilen kører perfekt på både tør og meget våd bane, siger Nicolai Kjærgaard i en pressemeddelelse.

Esbjergensiske Nicolai Kjærgaard fører British F3

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce