Esbjergenserne er med på ny digital trend

Den digitale platform Cleady oplever stor interesse blandt Esbjergenserne for at få mulighed for at få lokale til at løse rengørings- og haveopgaver. Privat foto

Esbjergenserne er med på ny digital trend

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Esbjerg er hurtigere end andre byer til at bruge en ny mulighed på nettet, hvor man kan bestille lokal hjælp til rengøringsopgaver og havearbejde.

Esbjerg: Esbjergenserne er med helt i front, når det gælder en ny trend, der går ud på at bruge digitale platforme til at søge og få hjælp til rengøring og havearbejde.

Det oplyser David Furland Ree, direktør for den digitale opslagstavle Cleady, som i marts åbnede en digital platform i Esbjerg-området.

- Da vi åbnede i Esbjerg, havde vi ingen kunder. Nu har vi mellem 50-100. Sammenlignet med andre byer er det en stor vækstrate. De seneste måneder har vi i Esbjerg vækstet cirka 30 procent om måneden, hvilket betyder, at Esbjerg har taget den digitale platform til sig cirka 40 procent hurtigere, end for eksempel Roskilde gjorde, fortæller David Furland Ree.

Den nye trend fungerer på den måde, at borgerne via en digital platform på nettet kan finde frem til lokale, som tilbyder at gøre rent og/eller ordne haven.

- Esbjerg og vestkysten er ved at gøre op med et dårligt ry om, at der bliver arbejdet meget sort, fordi de digitale tjenester er i fuld gang med at udkonkurrere sort arbejde. Sort arbejde bliver simpelthen overhalet indenom, vurderer David Furland Ree.

Den digitale platform Cleady blev oprettet i maj sidste år. Cirka 3.000 assistenter inden for rengøring og havearbejde er tilknyttet på landsplan.

- Byerne har indtil nu reageret nogenlunde ens. Esbjergenserne reagerer af en eller anden grund bare hurtigere, lyder det fra David Furland Ree.

Hos Cleadys konkurrent, den digitale platform Happy Helper, oplyser rekrutteringsansvarlig Trine Jørgensen, at man har fået forespørgsler fra Esbjerg og har kig på byen.

- Vi overvejer at åbne i Esbjerg men er ikke nået til det endnu, lyder meldingen fra hende.

Esbjergenserne er med på ny digital trend

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce