Esbjerg knækker cancer igen i 2019

Esbjerg skal i 2019 for tredje gang samle ind til Knæk Cancer. Billedet her er fra det første arrangement i 2017. Arkivfoto: Lars Johansen

Esbjerg knækker cancer igen i 2019

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Arrangementet "Esbjerg Knækker Cancer" indbragte i år over 1,6 millioner kroner, og næste års festaften på Blue Water Arena er booket.

Esbjerg: To gange er det med stor succes lykkedes erhvervslivet i Esbjerg at samle kræfterne og give et stort lokalt bidrag til den landsdækkende Knæk Cancer-kampagne.

I 2019 gentages succesen for tredje gang.

- Resultatet af årets arrangement i Carlsbergloungen på Blue Water Arena blev 1.651.000 kroner, og det var så flot et bidrag, at vi var blandt de, der blev nævnt i en takkeannonce fra Kræftens bekæmpelse i Børsen, skriver Martin Nyborg-Lindinger fra Sparekassen Kronjylland i en meddelelse til deltagerne i årets arrangement. Han er formand for bestyrelsen i Esbjerg Knækker Cancer.

Han takker deltagerne og de mange frivillige og sponsorere, der har bakket op om arrangementet og gjort det muligt.

Indtægter
Esbjerg Knækker Cancer bidrager til den landsdækkende indsamling ved, at virksomheder eller private køber borde til 25.000 kroner stykket til arrangementet.Sponsorer sørger for lokaler, mad, drikke, serveringspersonale, udsmykning med mere, og på aftenen er der auktion over sponsorerede genstande.

Alle indtægter går til Knæk Cancer.

Lysende blomst på plænen

I samme meddelelse løfter han sløret for næste års arrangement.

- Det bliver den 26. oktober, hvor Carlsbergloungen på Blue Water Arena igen bliver ramme om arrangementet. Bordene sælges som vanligt for 25.000 kroner plus moms stykket, oplyser Martin Nyborg-Lindinger.

Meget bliver, som det plejer, men ikke alt.

Som en nyskabelse vil arrangørerne indtage plænen på fodboldstadion og i midtercirklen lave en "Knæk Cancer-blomst", som vil blive optændt med levende lys sidst på aftenen. det vil koste de deltagere, der ønsker at støtte op om den del af arrangementet 1.000 kroner pr. bord.

Der var udsolgt til årets arrangement, og deltagerne har fået førsteret til at tilmelde sig næste års arrangement, og det skal ske inden den 14. december, hvis man vil være sikker på at få et bord.

Esbjerg knækker cancer igen i 2019

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce