Esbjerg-firma: Vi lancerer banebrydende sporing af trailere

Det esbjergensiske firma Care4all sender en ny opfindelse på gaden. Privatfoto

Esbjerg-firma: Vi lancerer banebrydende sporing af trailere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den esbjergensiske elektronikvirksomhed Care4all har netop lanceret en ny patenteret GPS-tracker, der alene kører på strøm genereret fra kørelys, bremselys og blinklys.

Esbjerg: Danske vognmænd har gennem de seneste mange år oplevet en stigning i antallet af tyverier og forsøg på tyverier af lastbiler og trailere, men nu har den esbjergensiske elektronikvirksomhed Care4all lanceret en ny patenteret såkaldt GPS-tracker, der alene kører på strøm genereret fra kørelys, bremselys og blinklys.

Det oplyser virksomheden, som har hjemme på Skagerrakvej i Kjersing i en pressemeddelelse.

Den nye GPS-tracker, som kaldes Lommy Capture, er netop udviklet til overvågning og tyverisikring af trailere, anhængere med videre. Ifølge virksomheden er det unikke ved Lommy Capture, at den kan genere og lagre strøm fra lygter på eksempelvis en trailer. Den behøver dermed hverken batteri eller tilslutning til fast strømkilde for at blive sporet.

Den er desuden så lille, at den kan monteres i baglygten, hvor den ligger godt skjult i tilfælde af tyveri. Når kørelyset er tændt, får enheden automatisk tilført strøm, så den kan fungere som live tracker og sende sin position cirka hvert andet minut. Er kørelyset ikke tændt, for eksempel ved kørsel i områder, hvor der ikke er lov om fast kørelys, kan enheden i stedet trække strøm fra trailerens bremselys og blinklys.

Care4all
Care4all er en dansk elektronikvirksomhed med hovedkontor i Esbjerg. Den udvikler og producerer avancerede tracking-løsninger til kunder i hele verden og på tværs af brancher og områder (såsom logistik, transport, pleje, sikkerhed, landbrug, byggeri og offshore). Care4all blev stiftet i 2004 af den danske entreprenør og opfinder Jan Nørskov.

Også til private

Ifølge Care4all har man opnået et internationalt patent på teknologien bag Lommy Capture, og der er således ingen andre på markedet, der kan tilbyde samme form for GPS-tracking.

- Transportbranchen er i rivende udvikling. Fokus og behov ændrer sig med hastige skridt, og dermed også kravet til nye løsninger og produkter. Vi kan ikke tillade os den arrogance holdning at sidde på Care4alls hovedkontor i Esbjerg og vide, hvad vores kunder har brug for. Vi har derfor et tæt samarbejde med transportbranchen i Danmark samt en række 'forlængede arme' på det internationale marked, i form af et preferred partner-netværk. På den måde lytter vi til, hvad markedet efterspørger og har brug for, oplyser Claus Frost, salgschef, Care4all, i en pressemeddelelse.

Han forventer, at også privatpersoner kan få gavn af enheden, for eksempel hvis de ønsker at sikre deres motorcykel, campingvogn eller private trailer sikret mod tyveri. 

Esbjerg-firma: Vi lancerer banebrydende sporing af trailere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce