Esbjerg får street food i centrum

Til foråret får Esbjerg sin egen street food, som mange nok har stiftet bekendtskab med i de større danske byer. Det bliver i det gamle ESA Bio i Kongensgade. Billedet her er fra Copenhagen Street Food. Arkivfoto

Esbjerg får street food i centrum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Til foråret åbner Esbjerg Street Food i Kongensgade. Der bliver i første omgang plads til 10 madleverandører. Når stedet er fuldt udbygget, bliver der plads til 15-18 boder og omkring 600 siddende gæster.

Esbjerg: Det gamle ESA Bio i Kongensgade får nyt liv og kommer til foråret 2018 til at danne ramme om Esbjergs nye street food.

Det er iværksætter Søren Gaj Nielsen, der er manden bag projektet, og han regner med, at der fra start bliver ti madentreprenører med boder.

- StreetFood Esbjerg bliver et gastronomisk Mekka, hvor man vil kunne finde mad fra stort set alle dele af verden til meget fornuftige priser, det bliver på alle måder mangfoldigt i det gamle ESA Bio, siger Søren Gaj Nielsen.

Ligesom andre steder i landet er bygningens historie en vigtig del af konceptet i Esbjerg. Fortiden som biograf bliver synlig, blandt andet filmfremvisere og plakater indgår i udsmykningen, ligesom en del af de gamle biografstole bliver genanvendt.

- Vi vil skabe et råt, men også hyggeligt, varmt og lækkert spisested. De enkelte madentreprenører skal selv indrette deres boder, men vi sørger for, at rammerne er i orden, og så skal de ellers koncentrere sig om at levere frisklavet og håndlavet mad, siger Søren Gaj Nielsen.

Han forventer, at arbejdet med at indrette det nye street food går i gang i starten af december måned. Fuldt udbygget bliver der plads til mellem 15 og 18 madboder og omkring 600 siddende gæster både inde og ude.

Se video: Sådan kommer street food i Esbjerg til at se ud

Esbjerg får street food i centrum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce