Esbjerg Skøjteklub forstærker trænergruppen

Catharina Victoria Petersen, Nikoline Ida Kristensen, Ana Sofia V. Antonisen og Emilia Jacobsen fra Esbjerg Skøjteklub fik alle topplaceringer til Flyvercup 2018. Klubben får ny træner 1. april. Foto: Esbjerg Skøjteklub

Esbjerg Skøjteklub forstærker trænergruppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ukrainske Lena Volokhova bliver ny træner i Esbjerg Skøjteklub. Dermed er trænergruppen forstærket til et år, som allerede har udsigter til at blive rigtig godt for klubben.

Esbjerg: 1. april bliver Esbjerg Skøjteklubs trænerteam forstærket.

Klubben har nemlig tegnet kontrakt med ukrainske Lena Volokhova. Hun har været i Danmark siden 1998, hvor hun kom til som aktiv skøjteløber. Hun er gift med Igor Tsion, som er cheftræner i Esbjerg Skøjteklub.

- Vi får dermed et af Danmarks stærkeste trænerteams, og vi glæder os meget til samarbejdet med Lena og Igor, siger Christina Boberg fra Esbjerg Skøjteklub i en pressemeddelelse.

Lena Volokhova har i en lang årrække været træner i forskellige danske skøjteklubber. Senest har hun været træner i Frederikshavn Skøjteklub, hvor hun har været de sidste 13 år.

Lena Volokhova og Igor Tsion har sammen sønnen Daniel, som befinder sig i toppen af Dansk Kunstskøjteløb. Daniel flytter til sommer med til Esbjerg, hvor han efter sommerferien starter på Rybners.

Vi får dermed et af Danmarks stærkeste trænerteams.
Christina Boberg, Esbjerg Skøjteklub

Masser af medaljer

Selvom der nu bliver forstærket i trænertruppen, så er det ikke, fordi der ligefrem mangler resultater.

I begyndelsen af februar kunne 17 af klubbens yngre deltagere hive hele tre guldmedaljer, to sølvmedaljer og to bronzemedaljer med hjem fra en funskate-konkurrence i Vojens. Dermed kvalificerede mange af løberne sig også til DM i funskate, som funder sted i Odense i næste måned.

Derudover kunne Esbjerg Skøjteklub også tage to sølvmedaljer og en bronzemedalje med hjem, da ni af klubbens konkurrence- og mesterskabsløbere deltog i Flyvercup 2018 i Tårnby i den forgangne weekend. Flyvercup er en International konkurrence, som i år havde deltagere fra både Rusland, Frankrig, Sverige, Slovakiet og England.

- Her satte flere af vores løbere nye personlige rekorder. Så vi går for alvor en spændende tid i møde, og derfor glæder vi os meget til, at Lena Volokhova kommer og hjælper os, siger Christina Boberg fra klubben.

Esbjerg Skøjteklub forstærker trænergruppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce