Esbjerg IF 92 drillede SGI i lokalopgøret

SGI møder på tirsdag Bramming Boldklub, mens der for Esbjerg IF 92's vedkommende venter endnu et lokalopgør, når oprykkerne får besøg af Spangsbjerg IF. Arkivfoto: Lars Johansen.

Esbjerg IF 92 drillede SGI i lokalopgøret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oprykkerne fra Esbjerg IF 92 var uden tvivl mest tilfredse med pointdelingen i lokalopgøret mod SGI.

Esbjerg: Oprykkerne fra Esbjerg IF 92 var noget mere tilfredse med 1-1 i lokalopgøret mod SGI, end de værterne fra var det.

Mens oprykkerne fik sæsonens første point, så betød pointdelingen, at SGI satte point til i topstriden med divisionsreserverne fra Ringkøbing IF.

Gæsterne fra Østerbyen kom her stærkest fra land og kom foran i slutningen af første halvleg på en scoring af Steffen Guldborg.

Føringen blev dog kortvarig, idet Søren Østergaard udlignede otte minutter efter pausen. Det siger måske lidt om skarpheden hos SGI's offensive spillere, at det var deres forsvarsspiller, der stod for kampens enlige SGI-scoring.

- Vi ramte ikke helt det høje niveau og brændte alt for mange chancer. Det var en kamp, hvor vi skulle have scoret det første mål, ellers vidste vi, at det ville blive svært. Vi fulgte ikke det, som vi havde aftalt i første halvleg. Havde vi gjort det, var det blevet en anden kamp, siger SGI-træner Jesper Grønborg.

Oprykkerne kom på tavlen

Mens pointdelingen ærgrede værterne, så var gæsterne fra Esbjerg IF 92 glade for det ene point, idet de oven på to nederlag endelig kom på tavlen.

- Det var dejligt. Vi var det bedste hold i første halvleg, mens SGI var det bedste i anden halvleg. Jeg er glad og tilfreds med det ene point. Det må give noget moral, at vi kan tage et point mod en svær modstander som SGI, siger Esbjerg IF 92-træner Bent Pedersen.

SGI - Esbjerg IF 92 1-1 (0-1).

Fodbold, serie 1.

Mål: 0-1 Steffen Guldborg (45.), 1-1 Søren Østergaard (53.).

Esbjerg IF 92 drillede SGI i lokalopgøret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce