Energy vil tilbage på sejrssporet

Mark Pederson håber at se en komplet holdpræstation mod Rødovre. Arkivfoto: Chresten Bergh

Energy vil tilbage på sejrssporet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Esbjerg Energy var inde i en god stime, men så kom Aalborg. To gange har de danske mestre forpurret vestjydernes fine sejrsstime, men fredag står der Rødovre på menuen, og her håber Energy atter at kunne vende spillet.

Optakt: Esbjerg Energy skulle seks kampe ind i sæsonen, før det lykkedes at hente sæsonens første sejr. Denne blev hentet hjemme på Vestkysten i en overbevisende 4-1-sejr over Rødovre Mighty Bulls.

Siden da er det blot mestrene fra Aalborg, der har været forbi og drysse lidt malurt i Energy-bægret - og dette to gange. Senest blev det tirsdag til et nederlag på 6-3 på hjemmebane i en kamp, hvor vestjyderne ellers lagde ud med at have et godt tag på de forsvarende danske mestre.

Det blev der hurtigt lavet om på, som kampen skred frem. Og cifrene 4-1 i tredje periode taler for sig selv.

Fredag har Esbjerg Energy dog mulighed for at vende skuden igen imod Rødovre, når vestjyderne drager til den københavnske vestegn på pointjagt.

Optakt
Ishockey, ligaenFredag kl. 19.00: Rødovre Mighty Bulls - Esbjerg Energy

JV tipper: 2-3

Vigtigt med sejr

Ligesom sidst holdet mødte de mægtige tyre fra vestegnen, håber cheftræner Mark Pederson, at kampen kan blive et vendepunkt for vestjyderne.

- Jeg tror, at gutterne er spændte på at komme tilbage i spillet. Vi er nu en fjerdedel inde i sæsonen, og vi kan se, hvor stor en forskel hvert point gør, så det er en rigtig vigtig kamp for os, siger Mark Pederson med henvisning til, at Rødovre ligger på en sjetteplads lige over Esbjerg Energy med blot ét point til forskel.

Sidst de to hold mødtes, var det en flok sejrshungrende vestjyder, der skøjtede rundt på isen foran hjemmepublikum i jagten på sæsonens første sejr.

- Jeg synes, at gutterne havde en fuldendt aften, da vi sidst mødte Rødovre. Spillet såvel som de individuelle præstationer var komplette, og så var der også en desperation hos spillerne, som gjorde, at de gav den lidt ekstra, fortæller træneren.

De glimtvise lyspunkter fra særligt første periode i Aalborg-kampen kombineret med den desperate fightervilje fra holdets seneste Rødovre-sejr skulle ifølge Pederson gerne kunne gøre, at Energy får vendt bøtten og gør turen hjem fra Rødovre fredag aften lidt sjovere.

Energy vil tilbage på sejrssporet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce