!DOCTYPE html> Energy søger efter en sjælden sejrsstime | Esbjerg | jv.dk

Energy søger efter en sjælden sejrsstime

Mark Pedersons hold skal torsdag forsøge at få sin anden sejr i træk for første gang siden midten af oktober. Foto: Niels Husted

Energy søger efter en sjælden sejrsstime

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter sejren mod Rødovre tirsdag aften skal Energy en tur til Aalborg torsdag. Her skal holdet forsøge at hente to sejre i træk for første gang siden midten af oktober.

Optakt: Ikke siden midten af oktober har Energy vundet to kampe i træk. En sejr med opløftende tendenser er med det samme blevet efterfulgt af et nyt nederlag. Det rykker ikke meget i tabellen og gør det også svært for alvor at samle selvtillid.

Torsdag aften i Aalborg er Energy så på jagt igen efter en sjælden sejrsstime, da Rødovre blev besejret 5-4 efter overtid tirsdag. Træner Mark Pederson har ikke noget svar på, hvorfor det har været så svært for holdet at vinde mere end en enkelt kamp ad gangen.

- Jeg tror ikke, at der er noget kort eller nemt svar. Vi har ikke været i stand til at tage momentum eller selvtillid med videre fra en kamp til den næste. Jeg ville ønske, at vi kunne fokusere mere på de positive ting og bruge dem fremad. Det ser jeg som en stor og vigtig faktor, siger Mark Pederson.

Optakt
  • Ishockey, ligaen
  • Torsdag klokken 19.00: Aalborg Pirates - Esbjerg Energy
  • Arbejdstilladelse: Det vides fortsat ikke, om den nye amerikaner Brady Austin når at få sin arbejdstilladelse på plads inden kampen torsdag.
  • JV tipper: 4-3

Store nederlag til mestrene

Torsdagens modstander er dog ikke den nemmeste at skulle starte en stime mod. De forsvarende mestre har nemlig set stærke ud i denne sæson og lavet masser af mål i deres kampe og har også gjort ondt på Esbjerg Energy med nederlag på 3-6 og 2-8-nederlag til følge.

- Vi har spillet godt i nogle perioder i begge kampe mod Aalborg denne sæson, men til sidst var resultatet alligevel forfærdeligt. Den gode nyhed er, at vi får endnu en chance for at præstere mod et godt hold, og denne gang skal vi vide, at det kræver 60 eller 65 koncentrerede minutter for at gøre arbejdet færdigt, siger Mark Pederson.

Selvom det jo har vist sig i denne sæson, at holdet har haft svært ved at tage positive takter med videre til næste kamp, henter Mark Pederson dog alligevel lidt optimisme i præstationen mod Rødovre.

- Jeg synes, at vi spillede bedre og mere stabilt gennem hele kampen. Vores special teams (over- og undertalsspil, red.) gjorde det godt, og holdet kæmpede og arbejdede godt. Vi var lidt uheldige i slutningen, at vi ikke fik alle tre point, men det sker nogle gange, og det er et meget positivt tegn, at vi kom tilbage og alligevel vandt kampen med tanke på vores udfordringer i øjeblikket, siger Mark Pederson.

Energy søger efter en sjælden sejrsstime

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce