Energy Lounge til Esbjergs nye hockeyarena er klar: Se hvem der betaler

Den nye Energy Lounge til 13 mio. kr. ved Esbjergs nye ishockeyarena er klar til indvielse. Illustration: Friis & Motlke

Energy Lounge til Esbjergs nye hockeyarena er klar: Se hvem der betaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Claus Sørensens Fond er sammen med Johan Hoffmann Fonden de klart største bidragydere til den 13 millioner kroner dyre Energy Lounge ved Esbjergs nye ishoockeyarena, som nu er blevet klar før tid.

Esbjerg: VIP'erne har deres egen lounge med bespisning og våde forfriskninger, når EfB spiller på Blue Water Arena. Den har også sponsorerne i Esbjerg Energy benyttet, når ishockeyspillerne har skøjtet på isen i Granly Hockey Arena.

Men når hockeyfolket går om bord i Esbjergs nye arena til den første hjemmekamp i slutspillet enten den 8. eller 10. marts, bliver det i egen lounge, Energy Lounge.

Og den nye lounge, som svæver mellem den nye isarena og Blue Water Arena, er rent faktisk nu blevet færdig før tiden, så den kan indvies som en integreret del af den kommunale isarena, hedder det i en pressemeddelelse.

Loungen lejes ud til EfB Elite A/S, der står for driften af den nye lounge sammen med den eksisterende Carlsberg Lounge. Loungen er videreudlejet til Esbjerg Energy til brug for sponsoraktiviteter ved hjemmekampe i isarenaen.

Fondens overskud gennem udlejningen udloddes til idrætsformål på SEPE's anlæg på Gl. Vardevej, herunder til Esbjerg Energy.

Bag Energy Lounge står en fond, Energy Lounge Fond. De samlede bidrag til fonden og byggeriet er på cirka 13 millioner kroner og i det væsentligste baseret på donationer fra:

Claus Sørensens Fond, 4.200.000 kroner

Johan Hoffmann Fonden, 4.200.000 kroner

Esbjerg Fonden, 1.300.000 kroner

Alice og Tage Sørensens Fond, 750.000 kroner

SE Udviklingspulje, 750.000 kroner

Lida og Oskar Nielsens Fond, 500.000 kroner

Esbjerg Ugeavis Fond, 400.000 kroner

Obbekjer Fonden, 300.000 kroner

Ole Andersen, 100.000 kroner

Granly A/S, 100.000 kroner

Esbjerg Kommune har bevilliget 56 millioner kroner til byens nye ishockeyarena.

Hal og loungen
Fra VIP-tribunen er der direkte adgang til den store lounge med plads til minimum 450 spisende gæster. Loungen har direkte adgang til de øvrige faciliteter i loungebygningen, som toiletter, køkken og elevator m.v.I hallen er der 2568 siddepladser, heraf 454 siddepladser på VIP-tribunen - derudover er der 1810 ståpladser i alt: 4378 pladser.

Energy Lounge til Esbjergs nye hockeyarena er klar: Se hvem der betaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce