Endnu et broarbejde går snart i gang i Ribe

Ringvejen vest om Ribe vil over de kommende måneder opleve gener fra til- og frakørende lastbiler, der skal arbejde med anlægget af de kommende dæmninger i marsken i forbindelse med anlægget af klapbroen. Arkivfoto: Vejdirektoratet

Endnu et broarbejde går snart i gang i Ribe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vejdirektoratet har nu tidsangivet, hvornår man starter arbejdet med ny klapbro på Ringvejen om Ribe. Dermed får ripenserne ikke mange dage med normale trafikforhold før arbejdet med en ny bro begynder.

Ribe: Det er kun i ganske få dage, at ripenserne og byens gæster får lov til at nyde, at trafikken føres tilbage til det normale, når Dagmarsgadebroen genåbner efter endt renovering 18. oktober.

Ifølge Vejdirektoratet påbegyndes arbejdet med Ribes nye klapbro nemlig omkring månedsskiftet, hvilket formentlig vil betyde i dagene fra 29. oktober til 2. november, og med dette kan ripenserne opleve gener fra til- og frakørende lastbiler på Ringvejen.

Netop Ribes Ringvej har været mere belastet end vanligt siden maj, hvor arbejdet med Dagmarsgadebroen gik i gang og lukkede for gennemkørsel i det centrale, og nu kan det så vise sig, at der i stedet kommer mere trafik igennem Ribes gader frem for på Ringvejen.

- Der skal laves en midlertidig vej og bro over Ribe Å, som trafikken skal benytte, mens den nuværende bro rives ned og den nye klapbro bygges. Den midlertidige vej skal ligge på dæmninger på marsken, der er ret blød, og hvor vi derfor må forvente, at dæmningerne vil sætte sig. Denne sætning må forventes at tage nogle måneder, hvor den langsomt aftager, forklarer projektleder hos Vejdirektoratet, Mike Boesen og forklarer, at man netop har valgt virksomheden Barslund til arbejdet, der er et af Danmarks førende entreprenørselskaber inden for anlægs- og forsyningsbranchen.

Tager hensyn

Mike Boesen forklarer, at Barslund netop i disse dage er ved planlægge arbejdet, hvorfor han ikke kan sætte den eksakte startdato på projektet.

- Vi lægger dæmningerne ud her i efteråret så vi er sikre på, at de er færdige med at sætte sig, inden vi skal gøre dem færdige med blandt andet belægninger, så de er klar til omkørselstrafikken, siger Mike Boesen og forklarer, at man vil tage størst muligt hensyn til trafikken under arbejdet, der forventes at vare det meste af efteråret.

- Der vil blive en del tilkørsel af materiale til dæmningerne, og selv om vi naturligvis vil tage videst muligt hensyn til trafikken, vil gener næppe kunne undgås i de par måneder, arbejdet forventes at vare, siger Mike Boesen.

Klapbroen forventes ifølge Vejdirektoratet at kunne tages i brug mod slutningen af år 2020.

Endnu et broarbejde går snart i gang i Ribe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce