Elektronikkæden Power åbner i Esbjerg for én dag

Jesper Boysen og Power åbner en pop-up-butik i Esbjerg ved Ilva i Stormgade. Arkivfoto

Elektronikkæden Power åbner i Esbjerg for én dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næste lørdag slår elektronikkæden Power dørene op til sin første butik i Sydvestjylland - men i første omgang kun for én dag. Ambitionen er at give esbjergenserne en forsmag på, hvad de kan forvente, når Power etablerer sig permanent i Esbjerg.

Esbjerg: Lørdag den 15. december klokken 10 slår elektronikkæden Power dørene op til sin første butik i Esbjerg ved Ilva i Stormgade - men kun for én dag. Ambitionen er at give esbjergenserne en forsmag på, hvad de kan forvente, når Power etablerer sig permanent i Esbjerg.

Det oplyser elektronikkæden i en pressemeddelelse.

- Ambitionen er at give esbjergenserne en forsmag på, hvad de kan forvente, når Power etablerer sig permanent i Esbjerg. Vi kommer nemlig snart til at tage kampen op med de andre butikker i området, og kunderne kommer til at opleve, at der bliver skruet op for konkurrencen og ned for priserne, siger Jesper Boysen, adm. direktør hos Power i en pressemeddelelse.

Power lover samtidig, at det bliver med køtilbud og billige julegaver, når kæden åbner sin endags pop-up-butik.

- Denne lørdag vil priserne på elektronik og hvidevarer i Esbjerg vil falde. Vi forventer, at prisbevidste sydvestjyder kommer til at lægge vejen forbi vores pop-up-butik og gøre nogle ekstraordinære gode julegaveindkøb - i øvrigt er der ingen grund til at tage traileren med, vi leverer de større varer til nærmeste kantsten helt gratis, siger Jesper Boysen.

Tilbuddene til den 15. december offentliggøres i løbet af tirsdag eftermiddag på power.dk/ontour.

Derfor er byen også på vores ønskeseddel, og vi er klar til at underskrive lejekontrakt og åbne en ny Power-butik, hvis den rette placering dukker op - måske allerede næste år.
Jesper Boysen, adm. direktør, Power

Esbjerg er øverst på listen

Power har længe - som JydskeVestkysten tidligere har skrevet - haft kig på Esbjerg, så det er ikke en tilfældighed, at elektronikkædens pop-up-butik netop lægger vejen forbi den jyske købstad.

- Esbjerg er Danmarks femte største by og har et stort opland, men trænger til lidt sund konkurrence inden for elektronik og hårde hvidevarer. Derfor er byen også på vores ønskeseddel, og vi er klar til at underskrive lejekontrakt og åbne en ny Power-butik, hvis den rette placering dukker op - måske allerede næste år, siger Jesper Boysen, der udmærket kender til forholdene i Esbjerg.

I sin tid var han som direktør hos Køkkenland/Elgiganten med til at åbne butikken på Østre Gjesingvej i Esbjerg.

Det vil formentlig også blive i Esbjerg Nord, at Power vil etablere sig permanent. Her kan man nemlig komme i direkte infight med konkurrenten Elgiganten.

- Vi kommer med største sandsynlighed til at kigge på en placering i Esbjerg Nord, hvor vi i første omgang kigger efter eksisterende lokaler på mellem 2000 og 3000 kvadratmeter, forklarede Jesper Boysen til JydskeVestkysten i 2016.

Elektronikkæden Power åbner i Esbjerg for én dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce