Efter stort pres: Transportminister klar til nyt møde om overkørsel 26

Transportminister Ole Birk Olesen er klar til et nyt møde om overkørsel 26 ved Hillerup Markvej. Mødet finder sted i transportudvalget 21. juni. Privatfoto

Efter stort pres: Transportminister klar til nyt møde om overkørsel 26

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Transportminister Ole Birk Olesen har sagt ja til at deltage i nyt møde om overkørsel 26 efter stort pres fra især borgmester Jesper Frost Rasmussen(V) og folketingsmedlem Troels Ravn(S). Mødet finder sted 21. juni, og dermed går man ud fra, at Banedanmark indstiller arbejdet indtil efter mødet.

Hillerup: Siden Jesper Frost Rasmussen(V) og folketingsmedlem Troels Ravn(S) torsdag i sidste uge var på besøg hos demonstranterne ved overkørsel 26 på Hillerup Markvej, har de to politikere arbejdet på højtryk for finde en politisk løsningen på konflikten.

Hidtil har Banedanmark nægtet at gå i dialog, og af samme årsag sendt entreprenører og politi til overkørslen tirsdag morgen, men nu lader det til, at det politiske pres efter mange dages arbejde har båret frugt.

- Jeg har fået besked om, at ministeren har sagt ja til et møde i transportudvalget. Rasmus Prehn(S) har bedt om et møde med ministeren, og det har han sagt ja til, siger Jesper Frost Rasmussen, der er glad for, at det store arbejde i kulisserne nu har båret frugt.

- Troels Ravn og jeg har arbejdet intenst på dette siden torsdag, og jeg er meget tilfreds med, at det er lykkedes at få samlet parterne i transportudvalget, så man kan genoverveje hele situationen, siger Jesper Frost Rasmussen og forklarer, at mødet både vil omhandle overkørsel 26 nord for Ribe og overkørsel 83 ved Skærbæk.

- Det, vi så håber på, er, at den sunde fornuft nu vil råde. Samtidig går jeg ud fra, at Banedanmark også har fået besked om mødet 21. juni, så arbejdet ved overkørslerne kan blive indstillet til efter mødet, siger Jesper Frost Rasmussen, der mener, at mødet med ministeren dermed er sidste skud i bøssen i forhold til at ændre beslutningerne omkring de to overkørsler.

Også Troels Ravn er glad for, at det er lykkedes at få parterne samlet.

- Jeg er glad for, at der sker noget nu, for den løsning, man er igang med at lave, skriger jo til himlen. Vi har presset på i lang tid for at få dette møde sat i stand, og så må vi se, hvad der sker, siger Troels Ravn.

JydskeVestkysten har forsøgt at få en kommentar fra Banedanmark, men dette er endnu ikke lykkes.

Efter stort pres: Transportminister klar til nyt møde om overkørsel 26

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce