EfB håber på sæsonrekord og flere end 10.000 fans på stadion

EfB håber på sæsonrekord til kampen søndag klokken 18 mod FCK på Blue Water Arena. Arkivfoto

EfB håber på sæsonrekord og flere end 10.000 fans på stadion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med flere end 7.000 solgte billetter forud for kampen mod de danske mestre fra FCK søndag på Blue Water Arena håber EfB på en ny sæsonrekord.

Esbjerg: 9.841 tilskuere.

Det er det tal, EfB håber at kunne overgå søndag, når klubben tager imod de danske mestre fra FC København på Blue Water Arena kl. 18.00.

Torsdag eftermiddag meddelte EfB, at man har solgt flere end 7.000 billetter, og grundlaget for solid opbakning er således tilstede fra tribunerne på Blue Water Arena.

Samtidig afholder EfB Regionens Dag som en markering af det gode arbejde i fodboldsammenslutningen Sydvestjysk Fodbold Samarbejde.

- Vi oplever stor interesse for kampen, som skal bringe os tættere på det første sæt medaljer i 15 år, og hele klubben appellerer til, at esbjergenserne kommer på Blue Water Arena til sæsonens potentielt sidste hjemmekamp og giver spillerne den opbakning, de fortjener, lyder det fra Brian Knudsen, administrerende direktør, EfB Elite A/S og tilføjer:

- Vi får 1.400 gæster i loungerne til spisning, og har således tændt de røde lamper, da der nu ikke er plads til flere spisende gæster. Samtidig får vi besøg af omkring 1.000 tilskuere fra vores 56 samarbejdsklubber, da vi afholder Regionens Dag som en hyldest til Sydvestjysk Fodbold Samarbejde.

Vi oplever stor interesse for kampen, som skal bringe os tættere på det første sæt medaljer i 15 år, og hele klubben appellerer til, at esbjergenserne kommer på Blue Water Arena til sæsonens potentielt sidste hjemmekamp og giver spillerne den opbakning, de fortjener.
Brian Knudsen, adm. direktør, EfB Elite A/S

Årets spiller kåres

På forpladsen foran B-tribunen vil der fra kl. 16.00 være masser af aktiviteter for fans i alle aldre, og hele spillertruppen stiller uanset resultatet efter kampen op til autografskrivning i EfB Caféen.

- Når vi lige efter slutfløjt sender alle spillere til autografskrivning, så er det vores måde at sige tak for den fantastiske opbakning, vi har fået gennem en sæson, der er gået over al forventning, siger Brian Bo Knudsen.

EfB siger før kampen også farvel til fem spillere, der har kontraktudløb denne sommer, ligesom sæsonens spiller 2018/2019 bliver hyldet på græsset.

Før EfB's seneste hjemmekamp var tidligere landsholdsspiller og fodboldkommentator, Stig Tøfting, ude med riven efter de esbjergensiske fodboldfans. Han mente, at en fodboldby som Esbjerg burde kunne opnå et højere tilskuergennemsnit på hjemmebane end cirka 5.400.

Den nuværende sæsonrekord på 9.841 tilskuere blev sat mod FCK den 2. september 2018.

EfB håber på sæsonrekord og flere end 10.000 fans på stadion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce