EfB håber på 8.000 tilskuere på stadion på søndag

EfB's direktør Brian Knudsen håber på op imod 8.000 tilskuere på Blue Water Arena, når EfB med tre sejre i bagagen tager imod FCK på søndag klokken 16. Arkivfoto

EfB håber på 8.000 tilskuere på stadion på søndag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med tre sejre på stribe har EfB gjort sig fortjent til en gedigen tilskueropbakning, når mandskabet søndag tager imod FCK. Direktør håber på 8.000 tilskuere, og borgmesteren sender en appel.

Esbjerg: Ubesejret i fire kampe, heraf er tre vundet, senest på udebane mod topholdene fra Brøndby og AaB.

Esbjergs genfødte fodboldflagskib, EfB, har gjort så god en reklame for sig selv, at direktøren i den ellers hårdtprøvede klub igen fornemmer en spirende fodboldfeber i landets femtestørste by.

Brian Knudsen håber således på op imod 8.000 tilskuere, når EfB på søndag klokken 16.00 tager imod Danmarks aktuelt bedst spillende fodboldhold, FCK.

- Jeg synes godt, man kan mærke, at der igen bliver snakket fodbold rundt omkring. Én ting er det, oprykningen har medført, dertil kommer så, at vi fået denne meget fine start på superligaen, siger Brian Knudsen.

Han har rodet lidt rundt i klubstatistikerne, og de viser, at det er cirka fem år siden, at EfB sidst vandt tre kampe i træk. Desuden viser tilskuerstatistikken, at man skal tilbage til juli 2015, hvor omkring 9.000 tilskuere var på Blue Water Arena mod FCK. Så mange tør EfB-direktøren ikke helt håbe på søndag, men han vil gerne overhale sæsonrekorden i 1. division, hvor 7.043 dukkede op til oprykningskampen mod Silkeborg.

Jeg vil naturligvis også gerne appellere til, at så mange som muligt kommer på stadion søndag. Det er godt for vores by, og jeg synes faktisk også, at indsatsen og spillet på banen har vist, at der er noget at komme efter.
Jesper Frost Rasmussen, borgmester

Noget at komme efter

Kampen søndag mod FCK bliver samtidig for EfB en indikation af forholdet mellem klubben og de mange fans, som i seneste sæsoner har fravalgt Blue Water Arena. I 1. division havde EfB i gennemsnit 3.205 tilskuere på hjemmebanen, mens klubben i sæsonen, hvor den rykkede ned, havde et tilskuersnit på 4.341. Ellers har EfB i gennem mange sæsoner i den bedste række ligget på mellem 6.000-7.000 tilskuere på Blue Water Arena.

- Alle er velkomne. Jeg håber bare, at så mange som muligt dukker op på søndag, så vi kan få en god fest. Det trænger fansene, spillerne, klubben og byen til, siger Brian Knudsen.

Også kommunens førstemand, borgmester Jesper Frost Rasmussen (V), der er blandt de 1.400-1.500 sæsonkortholdere ved EfB's hjemmekampe, mener, at det er værd, at fansene overvejer at skifte lænestolen og tv'et ud med stadionoplevelsen.

- Jeg vil naturligvis også gerne appellere til, at så mange som muligt kommer på stadion søndag. Det er godt for vores by, og jeg synes faktisk også, at indsatsen og spillet på banen har vist, at der er noget at komme efter, siger borgmesteren.

I de første tre hjemmekampe har EfB haft et snit på 4.190 tilskuere.

EfB håber på 8.000 tilskuere på stadion på søndag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce