EIK trækker førsteholdet

Grundet spillermangel trækker Esbjerg IK deres hold fra landets næstbedste ishockeyrække. Arkivfoto: Lars Johansen.

EIK trækker førsteholdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Esbjerg IK har taget konsekvensen af spillermanglen og har trukket klubbens førstehold fra 1. division.

Esbjerg: 1. divisionsishockey er for en stund en saga blot i Esbjerg, efter Esbjerg IK grundet spillermangel har været nødsaget til at trække holdet.

Det er især manglen på ældre og mere rutinerede spillere, der har forladt holdet, hvilket efterlader de unge talenter, der bruger 1. division som et springbræt mod eliteoverbygningen Esbjerg Energy. De unge spillere skal i stedet spille på U20-holdet.

- Vi har haft et stort frafald af ældre spillere, der ikke længere magtede det. Vi skal også tænke på vores unge spillere og vores ansvar overfor dem, siger EIK-formand Jean Jessen.

- Vi har gjort alt, hvad vi kunne for at bevare holdet, men vi må desværre erkende, at spillertruppen ikke tæller i nærheden af spillere nok til, at kunne fortsætte med holdet. Vi har naturligvis gjort alt, hvad vi kunne for at få flere spillere tilført for at hjælpe med blandt andet afvikling af kampene, da vi udmærket er klar over, at vores exit af turneringen medfører ekstra arbejde for Danmarks Ishockey Union og omprogrammering af turneringens kampe, da Esbjerg IK udgår af turneringen, lyder det fra EIK-bestyrelsen.

Satser på hurtigt comeback

1. divisionsholdet er dog ikke væk for altid, tværtimod, hvis det står til EIK-formanden. Planen er, at man måske allerede næste år vil være klar med et nyt hold i 1. division.

- Vi bygger op igen. Vi står med en stor trup med mange talenter, fortæller Jean Jessen.

EIK trækker førsteholdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce