Dykkerklub har succes med UV-jagt

Der blev ikke fanget så mange fisk i Lillebælt under Ribe Dykkerklubs introforløb til UV-jagt. men dem der blev fanget var der stor rift om blandt de nye undervandsjægere. Privatfoto

Dykkerklub har succes med UV-jagt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ribe Dykkerklub har haft succes med deres introforløb til UV-jagt, hvor der i weekenden var den praktiske del af undervandsjagten i Lillebælt.

Ribe: Hele 11 interesserede deltagere mødte frem, da Ribe Dykkerklub holdt deres første lektion omkring UV-jagt i lokalerne på Rosenallé i Ribe.

Første del var teorien bag undervandsjagten, men på grund af ferie og andre forhindringer mødte syv deltagere frem, da den praktiske del af intro-kurset til UV-jagt skulle gennemføres i våddragter i Lillebælt i weekenden.

- Det har fra klubbens side været en stor succes med introkurset, siger bestyrelsesmedlem Lars Christensen fra Ribe Dykkerklub, og samme melding lyder fra Klaus barckmann fra Ribe, der var en af deltagerne i både teori- og praktikdelen af kurset.

Og selv om vandet var koldt i Lillebælt, så var han meget tilfreds med forløbet.

- Det var en fantastisk oplevelse! Måske en anelse koldere end Great Barrier Reef, men dykkerklubben leverede virkelig varen bare igennem deres kyndige og engagerede medlemmer, siger Klaus Barckmann, der ikke fangede fisk, men fik masser af blåmuslinger med hjem.

- De var nemmere at spotte og ikke så hurtige, men området vi dykker i er et stykke overset og uspoleret dansk natur, og jeg er overbevist om, at flere vil tilegne sig til at tage med på UV-jagt, siger Klaus Barckmann.

Dykkerklub har succes med UV-jagt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce