Donation får EOR til at sadle om

Klaus Jensen fik en tur i sadlen hos EOR, da de nye sadler blev vist frem. Nederst ses EOR formand Gitte Albertsen og berider Sanne Lorenzen.
Foto: Bent Sørensen

Donation får EOR til at sadle om

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Esbjerg og Omegns Rideklub har fået nye sadler til deres elevheste. En donation fra Spar Nord Fonden gjorde det muligt for rideklubben at udskifte det slidte udstyr.

ESBJERG: Eleverne på Esbjerg og Omegns Rideklub (EOR) sidder nu lidt bedre i sadlen. Elevafdelingen har takket være en donation fra Spar Nord Fonden fået nye sadler til elevhestene.

- At skulle skifte sadler, underlag, stigeremme og bøjler, er en stor udgift for os, og derfor var det fantastisk at få ja til vores ansøgning fra Spar Nord Fonden, siger Lene Goller fra EOR's sponsorudvalg, i den udsendte pressemeddelelse.

- Netop derfor er det en stor fornøjelse at have Spar Nord Fonden i ryggen. Det betyder, at vi kan støtte endnu flere lokale initiativer, som helt klart gavner fællesskabet og som holder liv i vores by og vores omegn, siger direktør i Spar Nord Esbjerg, Klaus Jensen.

Eftertragtede pladser

De nye sadler kommer også til at gavne elevhestene, som de kaldes på EOR, idet de giver en mere hensigtsmæssig fordeling af trykket på deres ryg, når de har en rytter i sadlen flere timer dagligt.

- Elevafdelingen på EOR er populær med ventelister for at komme til at ride hos berider og ansvarlig for EOR´s elevafdeling, Sanne Lorenzen. Med den positive interesse for elevafdelingen er der konstant aktivitet. De 10 elevheste er i gang i mange timer hver dag - og det er skønt. Blot betyder det også, at udstyret slides hurtigt, siger Lene Goller.

Donation får EOR til at sadle om

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce