DI Sydvestjylland skifter formand i utide

Jens Damgaard, adm. direktør hos Vestfrost A/S, afløser Jesper Toft Mathiasen som formand for DI Sydvestjylland.

DI Sydvestjylland skifter formand i utide

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ønsket om at prioritere arbejdsliv og privatliv anderledes samt et passende tidspunkt, betyder, at Jesper Toft Mathiasen efter mere end fem år viger pladsen som formand i DI Sydvestjylland. Ny formand er Jens Damgaard, adm. direktør hos Vestfrost.

Esbjerg: Efter fem og et halvt år på posten som formand for DI Sydvestjylland, har Jesper Toft Mathiasen, der til dagligt er adm. direktør i Claus Sørensen A/S, besluttet at træde et skridt tilbage. Han overlader i stedet fra årsskiftet formandsopgaven til adm. direktør Jens Damgaard, Vestfrost A/S.

Om årsagen til formandskiftet midt i perioden, siger Jesper Toft Mathiasen:

- Øgede forpligtigelser, såvel arbejdsmæssigt som på hjemmefronten, har betydet, at opgaverne skal prioriteres lidt anderledes. Med det netop overståede kommunevalg med mange nye personer på ledende poster, synes jeg, at det er et passende tidspunkt for et skifte på posten som formand.

Jesper Toft Mathiasen siger dog ikke helt farvel til det erhvervspolitiske arbejde i DI Sydvestjylland, idet han fortsætter i DI Sydvestjyllands bestyrelse, og også fremover vil han stå klar til vigtige opgaver i Esbjerg.

 

DI Sydvestjylland
  • DI Sydvestjylland repræsenterer DI's medlemsvirksomheder i Esbjerg, Varde, Vejen, Billund og Fanøs kommuner. Medlemmerne arbejder indenfor en lang række brancher som f.eks. fremstilling, service, transport, handel, IT og rådgivning.
  • DI Sydvestjylland er særligt optaget af, at de kommunale rammevilkår tilgodeser de erhverv, der er særligt udsatte for konkurrence. Målet er at styrke væksten og etablere nye arbejdspladser i Sydvestjylland.


 

Vil fortsætter samspillet

Adm. direktør Jens Damgaard, der har siddet i DI Sydvestjyllands bestyrelse i otte år, glæder sig til at overtage posten som formand, herunder samspillet med borgmestre og andre politikere i området.

- Vi har altid haft et godt samspil med kommunerne i vores område, hvilket også afspejles med gode resultater i vores erhvervsklimaundersøgelse.

- Jeg ser frem til at kunne fortsætte det gode samarbejde med kommunerne, ikke mindst har vi en fælles opgave med at virksomhederne kan få kvalificerede medarbejdere, og at flere unge vælger en erhvervsfaglig uddannelse, siger Jens Damgaard.

DI Sydvestjylland skifter formand i utide

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce