Borgmester vil betale i strid om overkørsel 26

Borgmester Jesper Frost Rasmussen tilbyder nu Banedanmark at betale en del af et bomanlæg ved overkørsel 26. Socialdemokraterne bakker op om dette, og håber, at dette kan få Banedanmark til forhandlingsbordet. Foto: Kåre Welinder

Borgmester vil betale i strid om overkørsel 26

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Både borgmester Jesper Frost Rasmussen(V) og socialdemokraternes gruppeformand Søren Heidi Lambertsen(S) er klar til at lade Esbjerg Kommune stå for en del af omkostningerne ved at opføre et bomanlæg på Hillerup Markvej, hvis en dialog med Banedanmark kan komme op at stå.

Hillerup: Esbjergs borgmester Jesper Frost Rasmussen har ved flere lejligheder tordnet mod Banedanmark for at få enten dem, transportudvalget eller transportminister Ole Birk Olesen(LA) til at genoptage sagen om overkørsel 26 på Hillerup Markvej, og dermed starte en dialog om at genoverveje beslutningen om at lukke overkørslen.

Nu kommer borgmesteren så med endnu et forhandlingsudspil til Banedanmark, idet han via sin facebookside til tilbyder at betale en del af omkostningerne ved at etablere et bomanlæg på Hillerup Markvej.

"Og - skulle etableringsomkostningerne til to plasticbomme og et par motorer overstige omkostningerne til at lukke vejen, etablere vendepladser i begge sider, fjerne sikringsanlægget osv - ja, så er jeg sikker på vi også finder en løsning på det", hedder det på hans Facebookside.

Også fra Socialdemokraterne i Esbjerg Kommune melder man tirsdag ud, at man er villige til at bidrage økonomisk, hvis dette er løsningen på konflikten.

- Socialdemokraterne er klar til at se på en løsning, hvor kommunen sætter bomme op ved overskæringen og betaler, hvad det koster. Det er helt vanvittigt, hvad der foregår lige nu, og vi vil gerne være med til at få undersøgt, hvordan det kan lade sig gøre. Vi vil gerne være med, og jeg er overbevist om, at vi kan få landet en aftale, siger socialdemokraternes gruppeformand, Søren Heide Lambertsen.

Og skulle dialogen med Banedanmark i sidste ende dreje sig om selve den økonomiske side af, hvad det vil koste at etablere et bomanlæg, siger Jesper Frost Rasmussen:

- Det skal ihvertfald ikke skille os ad.

Borgmester vil betale i strid om overkørsel 26

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce