Blafferprojekt nåede til Ribe

Carsten,(tv.), Marie, Yishi og Bjarne fik onsdag eftermiddag et lift af Erik Hansen fra Gredstedbro, der kørte de fire blaffere til Esbjerg-motorvejen, hvorfra de skulle videre til Ebeltoft som del af landsdækkende blafferkonkurrence. Privatfoto

Blafferprojekt nåede til Ribe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den landsdækkende blafferkonkurrence BLAF nåede onsdag omkring Ribe, hvor målet for de 24 deltagere er at komme rundt i smukke Danmark, møde en masse mennesker, udbrede tillid og samtidig eventyrlyst ved at blaffe efter nøje iscenesatte regler.

Ribe: Det kan godt være, at den store blafferkonkurrence BLAF sender deltagerne ud at opleve hele Danmark, men det er ikke meget tid, de enkelte deltagere har de steder, de besøger.

Onsdag eftermiddag besøgte fire blaffere ud af de 24 deltagere så Ribe, hvor de over tre timer nåede at være på Ribe Vikingecenter, Slotsbanken, Domkirketårnet og Kannikegården, siger en af blafferne, Carsten Theede. Han forklarer, hvordan man på de tre timer både nåede at kaste med økser og drikke mjød, ligesom de mødte rigtigt mange rare mennesker, der gerne ville hjælpe dem i deres store blafferkonkurrence.

- Vi startede dagen fra Haderslevhus, hvor vi så fik vores nye rute. Her skulle vi over Ribe og Jels, og så nå at være i Ebeltoft inden kl. 18, siger Carsten Theede og forklarer, hvordan han er begejstret for den hjælpsomhed, han ikke bare har mødt i Ribe, men på hele blafferturen, siden de startede i København 9. juli.

Carsten Theede er på hold med Bjarne, Yishi og Marie, og hele onsdagen har de fået venlige lift, der blandt andet førte dem til badning i Jels Sø, og da JydskeVestkysten fanger dem på telefonen sidder de i en bil sammen med Erik Hansen fra Gredstedbro, der kører de fire blaffere til Esbjerg-motorvejen.

Hund i Hvalpsund

Blafferturen er delt op i seks etaper, hvor de seks hold møder mennesker og løser opgaver for at komme nærmere befolkningen i Danmark. Hver morgen får deltagerne uddelt opgaver, som skal løses. Om aftenen camperer gruppen forskellige steder i Danmark, som er aftalt forinden. Deltagerne er mellem 18 og 36 år med forskellige erfaringer som blaffere, og udover at pirre eventyrlysten og nysgerrigheden og være fuldstændig af andres velvilje, så er BLAF også en konkurrence.

Reglerne her er blandt andet, at man ikke må bruge GPS, betale for transport eller kontakte venner og familie for et lift, ligesom der gives point for specifikke opgaver. Det kan være at blive venner med en fra Jehovas Vidner eller gå tur med en hund i Hvalpsund, ligesom der gives ekstra point for lifts med særlige køretøjer som blandt andet en Hjemis-bil, en ligvogn, en traktor eller en politibil.

Konkurrencen kører frem til lørdag aften, og vinderholdet modtager æren samt en endnu hemmelig præmie.

Blafferprojekt nåede til Ribe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce