Billig Per'sen i Ribe har drejet nøglen om

Den kendte forretning på Industrivej i Ribe, Billig Per'sen har drejet nøglen om. I forretningen kunne man købe alt fra tændstikkker til kajakker - plus blandt meget andet også en masse julepynt. Foto: Ole Maass.

Billig Per'sen i Ribe har drejet nøglen om

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forretningen på Industrivej i Ribe, som blandt andet var kendt for at have Danmarks største udbud af julepynt lukkede natten til mandag forretningen, og ejerne meddeler på Facebook, at de nu har brug for at holde ferie.

RIBE: Forretningen Billig Per'sen i Ribe er lukket - og nøglen er drejet om for sidste gang.

På forretningens Facebook-side står der, at Billig Per'sen i Ribe er lukket permanent, og i et opslag til kunderne skriver ejerne af Billig Per'sen, Sabine og Michael Schack blandt andet følgende:

"Det gør ondt, da Billig Per'sen var vores drøm, men vi trænger til at få en normal arbejdstid og ikke 50-70 timer om ugen. Og ferie, ja det nåede vi heller ikke at få ret meget af de sidste seks år. Så det vil vi også holde lidt mere af."

Billig Per'sen i Ribe var kendt for at have Danmarks - formentlig - største udvalg af julepynt, og blandt andet har der været busselskaber fra Nordjylland, som har arrangeret ture med pensionister, hvor der undervejs blev gjort holdt på Industrivej i Ribe for at pensionisterne kunne handle hos Billig Per'sen.

I opslaget på facebook, hvor lukningen bekendtgøres står der blandt andet også. "For seks år siden, da vi overtog styringen af Billig Per'sen havde vi en idé og drøm med det, og det har vi knoklet for. Men vi er ikke kommet derhen, som vi gerne ville, så da vi har fået tilbud på at sælge hele varelageret, har vi med god vejledning fra vores bank valgt at sælge det og lukke butikken dags dato.

På facebook var der mandag eftermiddag flere end 430 kommentarer - overvejende fra kunder, som beklager meget at den kendte forretning i Ribe nu lukker.

Mail fra Michael Schack
Mandag aften modtog JydskeVestkysten en mail fra Michael Schack, der bekræfter, at Billig Per'sen ikke vil genopstå.

Varelageret er ifølge Michael Schack solgt til ejeren af af bygningen, der planlægger at sælge ud af varerne torsdag, fredag og lørdag i en begrænset åbningstid.

Billig Per'sen i Ribe har drejet nøglen om

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce